Sevişme sahnesi oyuncusuna yaradı

Güncelleme Tarihi:

Sevişme sahnesi oyuncusuna yaradı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2006 00:00

Nazan Kesal’ın 43. Antalya Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmasında, "İklimler" filmindeki sert sevişme sahnelerindeki, cesur oyunculuğunun etkisi olduğu ileri sürülüyor.

Uzak filmiyle Türkiye’ye Cannes’da ödül kazandırma onurunu yaşatan Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi "İklimler", sert sevişme sahneleriyle 43. Antalya Film Festivali’ne damgasını vurdu. Nazan Kesal’ın Altın Portakal’da "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmasında da bu sahnelerin etkisi olduğu belirtiliyor. Nuri Bilge Ceylan’ın canlandırdığı İsa karakteriyle Nazan Kesal’ın oynadığı Serap karakteri arasında geçen sevişme sahneleri için Cannes’da da "Çok sert ve şiddetli" yorumları yapılmıştı.

Bursa Devlet Tiyatrosu oyuncularından olan ve birçok oyunda başrol oynayan Nazan Kesal, Nuri Bilge Ceylan’ın "Uzak" filminde rol alıp Cannes Film Festivali’ne katılmıştı. "Yazgı", "İstanbul Kanatlarımın Altında", "Gölge Oyunu" gibi önemli filmlerde rol alan genç oyuncu, başarlı performansıyla adını duyurmuştu. "İklimler"de eşi Nuri Bilge Ceylan’la başrolü paylaşan Ebru Ceylan ise Antalya’da ödül alamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!