Yaşlı kadına yardım etmek isteyen hamile kadın öldü

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı kadına yardım etmek isteyen hamile kadın öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2006 14:34

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Elif Kara'nın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da dün akşam saatlerinde Yüzüncüyıl Bulvarı Gazi Lisesi önünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Elif Kara'nın (30) 4 aylık hamile olduğu belirlendi. Fatmagül Özpınar İlköğretim Okulu'nda hizmetli olarak çalıştığı öğrenilen Elif Kara, dün yaşlı bir kadını yolun karşı tarafına geçirdikten sonra geri dönerken Savaş Taşdemir yönetimindeki 34 KDR 23 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Öte yandan, iş dönüşü kaza bölgesinden geçen ve eşinin çantasını yerde gören, ancak eşinin kaza geçirmiş olabileceğine ihtimal vermeyen Ferhat Kara'nın kazada ölen kişinin eşi olduğunu olaydan yarım saat sonra evinde öğrendiği belirtildi. Sinir krizleri geçiren Ferhat Kara'yı yakınları sakinleştirdiler. 10 yıllık evli oldukları öğrenilen Kara çiftinin 9 yaşında bir kız çocukları olduğu bildirildi.

Antalya Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılan Elif Kara'nın cenazesi yakınları tarafından alınarak Isparta'ya götürüldü.
Yüzüncüyıl Bulvarı'nda sürücülerin aşırı şekilde hız yaptığını ileri süren bir grup mahalle sakini ise kazadan sonra yol kapatma eylemi yaptılar. Bölgede çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almalarını istediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!