Galatasaray Cafe Crown'da imza şov

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Cafe Crownda imza şov
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 18:03

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, yeni sezonda forma giyecek oyuncularından 7'siyle imza töreni yaptı. Başkan yardımcısı Adnan Polat, yarın transfer döneminin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine, "Allah'tan ümit kesilmez" dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odasında gerçekleştirilen törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri Adnan Polat, Atilla Kınay ve Ahmet Dedehayır ile basketbol takımı teknik heyeti katıldı.

Törende, takım kaptanı Burak Sezgin ve geçen sezon da takımda bulunan İsmet Hacıoğlu ile yeni transferler Tolga Tekinalp, Tufan Ersöz, Cemal Nalga, Darell Mitchell ve Murat Kaya sözleşme imzaladılar.

Takıma iki yabancı oyuncu takviyesi daha yapılacağı belirtilirken, Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı kadrosunda bulunan Fatih Solak ve Alman Milli Takımı'nda bulunan Mithat Demirel'in de takıma dahil olacağı kaydedildi.

CANAYDIN: "LİGDE SES GETİRECEĞİZ"

Başkan Özhan Canaydın, yeni oluşturulan teknik heyet ve takımla ligde ses getireceklerini söyledi.

Galatasaray Cafe Crown olarak bir başlangıcın içinde olduklarını ifade eden Canaydın, "Takımımız sezon içinde en iyi sonuçları alacaktır. Edineceğimiz deneyimlerle her geçen dönem daha iyisini yapacağız. Bu ekip çok büyük işler yapacak. Ana sponsorumuz Cafe Crown'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

Adnan Polat ise basketbol takımının bir yapılanma içinde bulunduğunu belirterek, "5 senelik bir süre içerisinde en yukarıya çıkmayı hedefliyoruz" derken, taraftarları da salona davet etti.

Diğer yandan Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer de konuşmasında, önemli transferler yapan Fenerbahçe Ülker'le rekabete girip giremeyecekleriyle ilgili bir soru üzerine,"“Kaliteli oyunculardan oluşan bir ekibiz. Bizim rakibimiz ligdeki tüm 15 takım. Sadece Fenerbahçe Ülker değil. Hedefimiz ilk 4 içinde yer almak” dedi.
Özyer ayrıca, bu sezon maçlarını Abdi İpekçi ve Ayhan Şahenk spor salonlarından birinde oynayacaklarını kaydetti.

ADNAN POLAT'TAN FUTBOLDA TRANSFER YORUMU

Basın toplantısının ardından gazetecilerin Adnan Polat'la basketbol dışı konuşma taleplerine başkan Özhan Canaydın izin vermezken, Polat yarın transfer döneminin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine, "Allah'tan ümit kesilmez" dedi.

Polat basın odasından ayrılırken de, Galatasaray'da son saniyeye kadar transferin bitmeyeceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!