Samsunspor Teknik Direktörü Şengün istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor Teknik Direktörü Şengün istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 15:46

Samsunspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, kulübün menfaatleri doğrultusunda görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şengün, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok büyük umutlarla lige başladıklarını, ancak alınan kötü sonuçların üzerlerinde oluşturduğu baskılar nedeniyle görevi bıraktığını söyledi.

Türk Telekom Lig (A)'da mücadele eden  Samsun'da bir takım çevreler tarafından oluşturulan kamuoyunun haksız olduğunu ifade eden Şengün, “Çok büyük umutlarla lige başlamıştık. Orduspor mağlubiyeti ile bir takım çevrelerin erken eleştirileri kulüpte ve takımda olumsuzlukları ortaya çıkardı. Kocaelispor beraberliğiyle de bu olumsuzluk üst seviyeye çıktı. Ben de kulübün menfaatleri doğrultusunda görevimden istifa ediyorum” dedi.

Samsunspor için hedeflerinin ve düşüncelerinin daha farklı olduğunu, ancak bu düşüncelerini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Şengün, ”Ben bu kulübün bir neferiyim. Bugün belki görevime burada bir nokta koydum. Ama ilerleyen dönemde Samsunspor tarafından bir teklif gelirse seve seve kabul ederim” diye konuştu.
Öte yandan Samsunspor Kulübü yöneticilerinin teknik direktörlük görevinden istifa eden Hasan Şengün'ün yerine Hikmet Karaman ile görüştükleri öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!