Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2006 00:00

Ünlülerin doktoru olarak tanınan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun kızı Merve’yle genç işadamı Can Helvacıoğlu, Ankara Sheraton Oteli’nde yapılan görkemli bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Genç çiftin nikah şahitliklerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel yaptı. Düğüne, politika, iş, sanat, sosyete ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gecenin davetlileri arasında Sezen Aksu da vardı. “Bana ikinci hayatımı verdi” dediği doktoru Osman Müftüoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Minik Serçe, konuk olarak katıldığı gecede sahneye çıkarak davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Süleyman Demirel ve Sezen Aksu başta olmak üzere ünlülerin doktoru olarak tanınan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun kızı Merve Müftüoğlu ile müteahhit Yılmaz Helvacıoğlu’nun oğlu Can Helvacıoğlu, muhteşem bir düğünle evlendiler. Ankara Sheraton Oteli Büyük Balo Salonu’nda düzenlenen geceye, aralarında politika, iş, sanat, sosyete ve medya dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Haberin Devamı

Gecenin davetlileri arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, eşi Şadiye Koç, milletvekilleri, işadamları, büyük gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve Ankara temsilcileri de yer aldı.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Şahitlikleri ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve genç çiftin erkek kardeşleri Koray Helvacıoğlu ile Raşit Müftüoğlu yaptı. Başbakan Erdoğan ve eşi, nikahın ardından yeni evlilere hediyelerini verip salondan ayrıldı.

Muhteşem düğünde gecenin ilerleyen saatlerinde sahneyi son dönemlerin ünlü ismi Ferhat Göçer aldı. Göçer, söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti çekti.

Sezen’den vefa borcu

Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”
Çok sayıda ünlü konuğun davetli olduğu gecede en çok dikkat çeken isim Sezen Aksu’ydu. Doktoru Osman Müftüoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Minik Serçe, Ferhat Göçer’in davetiyle sahneye de çıktı. Aksu, “Benim için çok özel bir gece. Hayatımın çok zor zamanından bugünlere geldim. Geçirdiğim zor zamanlarımda Osman Müftüoğlu bana ikinci hayatımı verdi. Onun kızının düğününde nefesimle şenlik getirmek istedim. Bu benim vefa borcumu ödememe yetmez. Ama bu geceye bir lezzet katabilirsem kendimi iyi hissedeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Genç çifte de esprili bir üslupla seslenen Minik Serçe’nin, “Bana Allah nasip etmedi ama siz bir yastıkta kocayın. Ben toplamda 50’ye ulaşacağım” şeklindeki sözleri herkesi güldürdü. Sahnede kısa bir süre kalan, “Ah İstanbul” ve “Lale Devri” adlı şarkılarını seslendiren Aksu, davetlilerden büyük alkış aldı. Sezen Aksu, sahneden indikten sonra, gazete genel yayın yönetmenleriyle birlikte oturduğu masasına geri döndü.

“Bir sürü kilo verdim, oh olsun”

İlerleyen saatlere kadar düğünde kalan ve dostlarıyla koyu bir sohbete dalan Sezen Aksu, bir ara doktoru Osman Müftüoğlu’yla da dans etti. Müftüoğlu’nun dans teklifini “Bir sürü kilo verdim, oh olsun” diyerek kabul eden ve doktoruyla karşılıklı dans eden Aksu’nun, oldukça keyifli olduğu görüldü.

Haberin Devamı

Geceye katılan davetliler geç saatlere kadar doyasıya eğlenip dans etme fırsatı buldular. Düğünde dikkat çeken birbirinden güzel hanımlar, tam anlamıyla bir şıklık yarışına girmişlerdi.

Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”
Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”
Sezen Aksu, “Bana ikinci hayatımı verdi”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!