F.Bahçe Bayan Basketbol Takımı'na Alman oyuncu

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Bayan Basketbol Takımına Alman oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 12:23

Türkiye'yi bu sezon FIBA Bayanlar Avrupa Liginde temsil edecek olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Alman Milli Takım oyuncusu Linda Fröhlich ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Menajer Didem Akın, bu sezon WNBA'de Indiana Fever takımında oynayan Fröhlich'in, Tammy Sutton Brown ve Cappie Pondexter'den sonra üçüncü yabancı oyuncuları olduğunu söyledi.

Akın, geçen sezon Rusya'nın Spartak Moskova takımının formasını giyen Linda'nın 1979 doğumlu, 1.88 metre boyunda ve 84 kilo olduğunu belirterek, “Linda'nın takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Özellikle geçtiğimiz yıl Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile bize karşı oynadığı maçlarda gösterdiği performansla hem bizim, hem de taraftarlarımızın büyük beğenisini kazanmıştı” dedi.

Transferlerden dolayı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere teşekkür eden Didem Akın, “İnanıyoruz ki bize sağlanan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirip, 100. kuruluş yılımızda Fenerbahçe camiasına yakışır bir sezon geçirerek, hem Türkiye'de, hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar alacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!