Hamile modasında son nokta

YKM Yönetim Kurulu Üyesi ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Saruhan Tan, yakında baba olacak.

/images/100/0x0/55ead071f018fbb8f8986706Ebru Şallı’nın eşi Harun Tan’ın ağabeyi Saruhan Bey, dört ay sonra aileye bir minik daha katılacak olmasından dolayı çok mutlu... Rahşan-Saruhan Tan çiftine geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki düğün töreninde rastladım. Rahşan Hanım, göbeğini açıkta bırakan etek-bluzu ve yine göbek bölgesindeki dövmesi ile dikkat çekiyordu.

Keyfi kaçtı

Volkan Büyükhanlı’nın işlettiği Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nde önceki gece Serdar Ortaç bir konser verdi. /images/100/0x0/55ead071f018fbb8f8986708Büyükhanlı, konseri sevgilisi Lara Kamhi ile birlikte izledi. Yanlarında Lara’nın ablası Melda ve eniştesi Sinan Kosif de vardı. En ön masaya oturan ve iki şişe de şampanya açtıran ekibin başlarda keyfi yerindi. Ancak sonra Büyükhanlı ile bir şeyler konuşan Lara Kamhi’nin suratı asıldı. Konser boyunca da bir daha gülümsemedi. Onun bu somurtkan hali çevresinde de merak uyandırdı.

Farklı karakterde iki kardeş
/images/100/0x0/55ead071f018fbb8f898670a
Monique Benardete’nin Adil Benardete’den olan kızları Rezzan ile Aylin, bambaşka yaşam tarzlarına sahip... Uzun zamandır Hakan Saruhan’la flört eden Aylin Hanım’ın arkadaş çevresi bir hayli geniş. Yurt içi ve yurt dışında birçok tanınmış sima ile görüşüyor. Rezzan Benartede ise kız kardeşinin aksine mütevazı bir yaşam sürüyor. Kısıtlı bir çevreye sahip olan Rezzan Hanım, davetlerde de nadiren kendini gösteriyor. İki kardeşe geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki düğünde rastladım. Derin göğüs dekolteli kıyafetleri ile gece boyunca çapkın erkeklerin ilgi odağı oldular.

Annesiyle hasret gideriyor
/images/100/0x0/55ead071f018fbb8f898670c
Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın kızı Ezo, öğrenimine Londra’da devam ediyor ama yaz tatillerini mutlaka İstanbul’da, ailesinin yanında geçiriyor. Şu sıralar Türkiye’de bulunan Sunal, geçen akşam da annesi Gül Hanım’la birlikte, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Funda Arar konserini izlemeye gitti.

Şeref konukları

Güler Yiğit, hemen her ay seyahate çıkmayı adet haline getirdi. Gezmeyi çok sevdiği bilinen Yiğit’in görmediği ülke kalmadı gibi... Güler Hanım, hayat arkadaşı Halil Değer’le yollara düşmediği zamanlarda da dostlarının İstanbul’da verdiği davetlere katılıyor. Yiğit ile Değer, önceki gün geçtiğimiz yıl birlikte Yunan Adaları’na gittikleri Rüksan-Mehmet Ürgüplü çiftinin Les Ottomans’daki davetindeydi. Çift, davetin şeref konukları olarak ağırlandı.

Kırmızıgül’le eğlendiler
/images/100/0x0/55ead071f018fbb8f898670e
Tatil için Bodrum’daki evlerine giden Berna-Mesut Yılmaz çifti, önceki akşam Mahsun Kırmızıgül’ün program yaptığı mekana gitti. Bodrum gecelerinde kendilerini pek göstermeyen çift, o akşam için kuralı bozmuştu. Yılmazlar’a bu renkli gecelerinde Abdurrahim Albayrak da eşlik etti. Yakın dostları olan Albayrak, sık sık ziyaret ettiği Yılmaz çifti ile birlikte geç saatlere kadar eğlendi.

Esma Sultan’da evlendiler

Bir dönem İstanbul gecelerinde fırtına gibi esen, güzelliğiyle tüm playboyları peşinden koşturan Çebiteks Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Çebi, iki yıldır beraber olduğu İGS’nin genç patronu Hakkı Talu ile önceki akşam Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikah törenine 600 davetli katıldı. Nikahta gelinin şahitliğini Mutlu Çebi ve Osman Kavala, damadın şahitliğini ise Kamuran Gökçimen ile Ferit Ali yaptı. Gelinin Canan Yaka imzalı gelinliği ile göz kamaştırdığı törenin en şık isimleri arasında Mustafa Sarıgül’ün eşi Aylin Hanım ve Ethel Baler başı çekiyordu. Aylin Sarıgül bej rengi elbisesiyle sade bir şıklık sergilerken, Baler de Roberto Cavalli imzalı ışıltılı elbisesi ve ilginç saç modeliyle dikkatleri üzerine çekti.

Öğrenci sevgili/images/100/0x0/55ead071f018fbb8f8986710

Baran Süzer, uzun zamandır Setenay Tetik adlı güzelin dikkatini çekmek ve kalbini çalmak için uğraşıyordu. Sonunda muradına erdi.

Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde okuyan, aynı zamanda profesyonel voleybolcu olan Tetik ile Süzer artık birlikte... Sevgililer önceki gece Fuga Tatil Köyü’ndeki Serdar Ortaç konserini birlikte izledi.

Berrak geceler

Berrak Tüzünataç’a şu sıralar İstanbul gecelerinde sıkça rastlıyorum. Tüzünataç’ı üç gün önce Bebek’teki Lucca’da arkadaşlarıyla sohbet ederken gördüm, ertesi akşam ise karşıma sabaha karşı gittiği Etiler’deki bir büfede çıktı. Tüzünataç, sonraki gün de ekranda karşımdaydı... Okan Bayülgen’in Kanal D’de yayınlanan "Televizyon Makinası" programına katılan Tüzünataç, bunun konuk olduğu ilk televizyon programı olduğunu söylemesine rağmen kameralar karşısında son derece rahat görünüyordu.

Beyler gelmedi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, önceki akşam Güngör Sipahioğlu’yla birlikte Leyla Çebi-Hakkı Talu çiftinin Esma Sultan Yalısı’ndaki düğün törenine katıldı. Semahat Hanım’ın eşi Nusret Arsel ve Güngör Hanım’ın eşi Melih Sipahioğlu işleri nedeniyle düğüne gelememişlerdi. Arsel ve Sipahioğlu da törenden genç çifti tebrik eder etmez ayrılarak erken saatte evlerine döndü.

Fırtına dindi

Naim-Güler Arnas çifti geçtiğimiz ay ikinci kez boşanmanın eşiğine geldi. Naim Bey genç bir kızla Bebek Balıkçısı’nda baş başa yemek yerken görülünce, Güler Hanım evliliğini bitirme kararı aldı. Ancak duyduğuma göre aile içinde fırtına dinmiş, Naim Bey eşinin gönlünü almayı başarmış. Çift, geçtiğimiz gün Rüksan-Mehmet Ürgüplü’nün Less Ottomans’daki davetine birlikte katılarak da barış haberlerini doğrulamış oldu.
Yazarın Tüm Yazıları