Gülle'nin hayati tehlikesi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Güllenin hayati tehlikesi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2006 17:48

AKP Genel Başkanı Yardımcısı Akif Gülle’nin beyninde oluşan ödemde kısmı bir azalma olmasına rağmen hayati tehlikesi devam ediyor.

AKP Genel Başkanı Yardımcısı Akif Gülle’nin beyninde oluşan ödemde kısmı bir azalma olmasına rağmen hayati tehlikesi devam ediyor. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Merzifon’da geçirdiği trafik kazasında başından ağır yaralanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Açıklamada, geçirdiği trafik kazası sonucu, kafa travmasına bağlı kafa kaidesi kırığı ve beyin ödemi, göğüs kafesi travmasına bağlı akciğer sorunları, kol ve bacaklarında çoklu kırık olduğu ifade edildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Sabah çekilen beyin ve akciğer tomografilerinin değerlendirmesi sonucu beyin ödeminde kısmi bir azalma seyrinin devam ettiği, akciğerler ilgili sorunların azalma sürecine girdiği tespit edilmiştir. Klinik durumunun değerlendirilmesinde hayati bulgularının(tansiyon, nabız ve cihaza bağlı solunumun) halen dengeli seyrettiği, ancak hayati tehlikesinin azalmakla birlikte ortadan kalkmadığı kanaatine varılmıştır. Sayın Akif Gülle halen yoğun bakım ünitemizde genel tedavisi çerçevesinde uyutulmaktadır. Bu nedene halen şuuru kapalıdır.”

Akif Gülle’yi, Başhekim ve Ortopedi Klinik Şefi, Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Klinik Şefi, Beyin Cerrahi Klinik Şefi ve Göğüs Cerrahi Uzmanından oluşan bir heyet tedavi ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!