Eliçe nihayet ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Eliçe nihayet ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2002 02:04

Pınar Eliçe'nin, Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'la olan ilişkisi daha önce basına yansımış, ikilinin yaz tatilini Dubai'deki Burj El Arab Otel'de geçirdikleri yazılmıştı. Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve bu süre zarfında Çetin Çapan'la Londra'da olduğu söylentileri çıkan Eliçe, aylardır İstanbul'da olduğunu ve albüm çalışmalarına başladığını söyledi.

Eski dansöz, yeni şarkıcı Pınar Eliçe'nin Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'la ilişkisini hálá sürdüğü iddia ediliyor. Sanat dünyasında kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre, çiftin yeni aşk şehri ise Londra. Uzun zamandır Çetin Çapan'ın Londra'nın merkezinde bulunan evinde yaşadığı iddia edilen Pınar Eliçe, bu iddiaları yalanlayarak, ‘‘Evet ben İngiltere'ye gittim. Ama İngilizce öğrenmek üzere kuzenimle birlikte gittim’’ dedi.

Hakkında çıkan bu haberlerden dolayı çok mutsuz olduğunu belirten Pınar Eliçe, ‘‘Aylardır İstanbul'dayım. Yeni albümümün hazırlıklarını sürdürüyorum. Sanırım ortalarda görünmediğim için bu tür iddialar ortaya atılıyor. İngilizcemi ilerletmek için Londra'ya gitmiştim. Aylar önce de döndüm. Şimdilik tek derdim albümüm’’ açıklamasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!