Doğru ev için tek adres: www.hurriyetemlak.com

Güncelleme Tarihi:

Doğru ev için tek adres: www.hurriyetemlak.com
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 16:25

5 Nisan 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan hurriyetemlak.com; profesyonel emlakçıları, inşaat firmalarını ve bilinçli alıcıları tek bir çatı altında topluyor.

Haberin Devamı

Bu kısa sürede ailemize 600 emlak ofisi ve 15.000 kişi bireysel üye oldu. 35.000 adet portföy ile birlikte Türkiye’nin  önde gelen inşaat firmaları yeni projelerini sitemizde sergiledi. Sitemiz günde ortalama 25.000 kişi tarafından ziyaret ediliyor.

GAYRİMENKUL EN GÜVENİLİR YATIRIM ARACI

Emlak sektörüne yön veren hürriyetemlak.com gündemi takip etmek amacıyla “Hangi Yatırım Aracına Daha Çok Güveniyorsunuz?” adlı anketi anasayfasında yayınlamaktadır.Yapılan bu ankete göre; katılımcıların %74’ünün yatırım araçlarından gayrımenkule, %12’sinin dövize, %9’unun faize, %6’sının ise borsaya daha çok güvendikleri ortaya çıkmıştır.Sonuçlar da gösteriyor ki; gayrımenkul, yatırım aracları arasında parlayan yıldız olmaya devam ediyor.

Gelişen ve yaygınlaşan internet mecrası içinde portalımız, size kaliteli ve kesintisiz iletişimle, istediğiniz hedef kitleye birebir ulaşma imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

Aramıza katılarak geleneksel mecralara göre çok daha ekonomik reklam yapabilir, ziyaretçi raporlarınızı inceleyebilir, gayrimenkullerinizin yerini dijital haritamızda kolayca belirleyebilirsiniz. Hürriyet markası gücü ile birlikte, gelin siz de hurriyetemlak.com ailesine üye olun, markanıza ve geleceğinize yatırım yapın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!