Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2006 00:00

kalın

Bodrum Torba’da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Club Milta, 2006 yazına kendisini baştan sona yenileyerek girdi. 1 Haziran’dan beri konuklarını modern tasarımı ile ağırlıyor. Tesisin plajı Mavi Bayrak ödüllü. Yenilenen dekorasyon daha minimalist bir çizgide. Club Milta, her şey dahil sistemiyle hizmet veriyor.

sürün

Sally Hansen ekstra güçlü tüy sarartıcı krem, hızlı ve etkili biçimde en inatçı ve en koyu tüylerin rengini bile
doğal bir şekilde açıyor. Yüzünüzde veya vücudunuzda kullanabilirsiniz. Tüy köklerinin zayıflamasına da yardımcı oluyor. Ürün sadece eczanelerde satılıyor.

oynayın

Domino’s Pizza, web sayfasında pizza yapma oyunu başlattı. www.dominos.com.tr adresindeki online oyuna katılan ve en kısa sürede pizza yapmayı başaran kişi, orta boy bir pizza kazanıyor. Yarışma her gün baştan başlıyor.

takın

Avustralya’da geliştirilen Baby & Kidz Banz güneş gözlükleri Türkiye’ye geldi. 0-2 yaş arası için Baby Banz, 2-5 yaş arası için Kidz Banz olarak adlandırılan gözlükler, renkleriyle dikkat çekici. Çocukların hassas gözlerini güneşin zararlı ışınlarından tamamen koruyor. Boyner, Toys"R"Us, Joker, Panço, Kanz mağazalarında bulabilirsiniz.

giyin

Ortopedik ürünleriyle tanınan Kifidis, değişen ve gelişen ayakkabı modasını takip ediyor. Klasik çizginin yanı sıra, Valleverde, Ara, Beatrice, Berkemann, Agahta Ruiz De La Prada, Garvalin, Chiquitin gibi ünlü markaların ürünlerini de bulabilirsiniz.

eğlenin

Siemens Ev Aletleri tarafından desteklenen Ordu Uluslararası Gitar Festivali, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. 1-8 Temmuz tarihleri arasında, 15 ülkeden 45 sanatçı ve gruba ev sahipliği yapacak. Açılış yarın Hasan Cihat Örter konseriyle olacak. Ayrıntılı bilgi için: www.ordubarosu.org.tr

alın

Topshop’un 2006 yaz koleksiyonu olabildiğince kadınsı. 60’lı yılların parlak çizgisi ile birlikte egzotizm ve romantizm ağır basıyor. Rahat kesim şortlar, keten bahçıvan pantolonlar ve canlı renklerde üstler var.

katılın

İstanbul’da 7 yılı geride bırakan Babylon, Alaçatı şubesini bugün açıyor. İlk etkinlik Oldies But Goldies & Boney M featuring Liz Mitchell. Başlama saati 23.00. Babylon Alaçatı, Alaçatı Beach Resort içerisinde, dünyanın en güzel wind surf koylarından birinin hemen yanında. Hafta sonları 2 bin kişiyi ağırlayacak konser alanı dışında, plaj, restoran ve bar hizmetleri var.

gidin

İstanbul Beşiktaş’taki JC’s Jazz Center, teras katını hizmete soktu. Pazar hariç her gün Kübalı grup Azucar de Cuba, 21.00-23.00 saatleri arasında canlı çalıyor. Ayrıca İstanbul Caz Festivali kapsamında, 5 ve 6 Temmuz’da piyanist Robert Glasper konserini dinleyebilirsiniz.

dinleyin

Efes antik kentinde bu akşam Mozart’ın müziği yankılanacak. Kemancı Tuncay Yılmaz, bestecinin Sol Majör 3. Keman Konçertosu’nu Aleksandr Rudin yönetimindeki Musica Viva Orkestrası eşliğinde yorumluyor. Celcus Kütüphanesi’ndeki konserin başlama saati 21.30.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!