Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2006 00:00

tıklayın

Eczacıbaşı Sanal Müzesi’nde bu yıl ölümünün 100. yılı vesilesiyle hakkında birçok etkinlik düzenlenen ünlü empresyonist ressam Paul Cezanne’ın 90 resminden oluşan bir retrospektif  sergi açıldı. www.sanalmuze.org internet adresinden ziyaret edebilirsiniz.

dinleyin

Hem pop hem caz müziğindeki performansıyla tanınan Fatih Erkoç, 29-30 Haziran tarihlerinde İstanbul Jazz Center’da sahneye çıkıyor. Sanatçıya Selçuk Sun Trio eşlik edecek. Giriş ücreti barda ve masada 30 ve 40 YTL. Tel: 0212-327 50 50. Çırağan Cad. No.48 Beşiktaş İstanbul (Radisson SAS Oteli’nin yanı).

eğlenin

Bu cumartesi-pazar, 2. Ankara Kalesi Şenliği yapılacak. Şenlik boyunca dans gösterileri, konserler, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Pirinç Han ve Çengel Han’da performanslar ve sergiler düzenlendi. Şenlik halka açık.

seçin

İngiliz markası Irregular Choice, iddialı ve farklı ayakkabılarıyla ünlü. Turuncu, yeşil, mavi, kırmızı ve sarı gibi çarpıcı renklerin kullanıldığı koleksiyonu Teşvikiye ve Akmerkez’deki Hotiç, Nişantaşı’ndaki Fabrika-Altınyıldız mağazalarında bulunuyor.

katılın

20 Haziran Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla ünlü müzik topluluğu Grup Ayna yarın 21.30’da İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda, gönüllü olarak bir açık hava konseri verecek.

gidin

Rumelihisarı’nda, hatta hisarın duvarlarının yamacında açılan Donjon, sabah kahvaltıdan gece 02.00’ye kadar açık bir mekan. İsteyen hamaklarda uzanıp keyif çatabiliyor. Yahya Kemal Cad. No:40 Rumeli Hisarı Sarıyer İstanbul. Telefon: 0212-287 29 10/11.

tadın

İstanbul ve Ankara’da 7 fast food şubesi bulunan Çin lokantası Fan Fang’da light yemek çeşitleri de satılmaya başlandı: Sebzeli tavuklu veya etli haşlanmış erişte, çıtır salata, soya filizli salata vb. Fiyatlar 8.5 YTL’den başlıyor. Fan Fang’ın, İstanbul Akmerkez, Carrousel, Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal, Fly Inn, Gayrettepe, Capitol ve Ankara Armada Alışveriş Merkezi’nde lokantaları var.

giyin

Daniel Hechter’in 2006 yaz koleksiyonunda pamuklu, keten, keten-koton karışımı, ipek-yün karışımı kumaşlar kullanılmış. Koleksiyonda, fuşya, nar çiçeği, turkuvaz, lila, mor gibi çarpıcı renkler kullanılmış. Bir blue-jean koleksiyonu da bulunuyor.

alın

İç çamaşırı ve mayo markası Kom, Dünya Kupası’nı ürünlerine taşıdı. Tişört ve şorttan oluşan takım siyah üzerine Brezilya’nın sarı yeşil renklerinden hazırlandı. Takımın üstünde, samba, karnaval, futbol yazısı ve Brezilya bayrağı baskısı da var. Tişört 27.50, şort 19.50 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!