Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2006 00:00

Vespa yenilendi

Vespa efsanesinin 139. modeli LX150, yenilenen fonksiyonları, artan renk seçenekleri ve konfor artıran özellikleri ile meraklılarını bekliyor. Yeni modelin diğerlerine göre daha keskin ve sert hatları var. 151 cc’lik Piaggio Leader motor ile donatılmış. 31 Ağustos’a kadar HSBC kart sahiplerine 4769 YTL.

Tastamam şarap keyfi

Doluca, babasına şık ve lezzet dolu bir hediye vermek isteyenlere seçenek sunuyor. Wine Elegance tirbuşon ve şarap saklama seti ve yanında ücretsiz olarak verilecek bir şişe Kav Boğazkere-Öküzgözü. 4 parçadan oluşan saklama seti, açılan şarabın tadının ve aromasının daha uzun süre korunmasını sağlıyor. Fiyatı 70 YTL. Bu şarap aksesuvarına özel sipariş yöntemiyle (212) 327 77 77 numaralı telefondan veya www.doluca.com/shop adresinden ulaşabilir, adresinize ücretsiz teslimat avantajından yararlanabilirsiniz.

Televizyon başından kalkmayanlara

Arstil TV koltuğu arkaya yatabiliyor, 360 derece dönebiliyor, ayak uzatma yeri açılıp kapanabiliyor. Mikrofiber kumaş ya da gerçek deri kaplaması var. Kolay temizleme imkanını 5 renk seçeneği ile birlikte sunuyor. Arstil yetkili satıcılarında 496 YTL’ye bulabilirsiniz.

Kişisel bakım ürünlerinde özel fiyat

Panasonic, Babalar Günü için kişisel bakım ürünlerinden ES 3042 tıraş makinesi ve ER 214 sakal / bıyık düzelticiyi bir arada sunuyor. Babanızın yüz bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürün paketi 229 YTL’lik özel fiyatıyla da tercih nedeni.

Gücün sembolü aksesuvarlar

Sadece kadınlar için değil erkekler için de tasarımlar yapan Goldaş, Babalar Günü’ne özel yepyeni bir koleksiyon çıkardı. Power (Güç) Koleksiyonu’nda, kol düğmeleri ve kravat iğneleri en dikkat çekici parçaları oluşturuyor. Gümüş ve altın olmak üzere iki farklı çizgide tasarlanmış. Geometrik desenler ve sedefin hakim olduğu koleksiyonda anahtarlık, yüzük, kolye ve bileklik de bulabilirsiniz. Gümüş ürünler 45-250, altın ürünler 250-800 YTL arasında.

Fanatiklere mutlaka

Dört büyük futbol kulübünün nevresim takımlarını üreten Taç’ın Spor Kulüpleri Serisi’nden, babanızın favori takımını seçip onu mutlu edebilirsiniz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray veya Trabzonspor amblemi taşıyan tek ve çift kişilik nevresim takımları, Taç satış noktalarında 87 YTL. Ayrıca dört büyüklerin pike takımları, yatak örtüsü, uyku seti, havlu, bornoz takımları ve plaj havluları da var.

Bilgisayar oyunu meraklılarına

Haziran ayı boyunca Escort e-action PC’ler, 17 inch LCD monitör hediyeli. Üstelik 23 aya varan vade seçenekleri veya peşin fiyatına 10 taksit var. Fiyatı KDV dahil 1.999 YTL. Intel Pentium D işlemcili çift çekirdek teknolojisine sahip E-action ile oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Saatler güneş açtı

Swatch’ın 2006 yaz koleksiyonundaki saatler güneş açmış. Hepsi cıvıl cıvıl ve canlı tonlarda tasarlanmış. Koleksiyonda plastiğin farklı kullanımları, parlayan taşlar var. Dört gruba ayrılıyor; Fancy Fun, Fashion Fun, Sport Divers ve Sport Chrono. Son iki grupta babanıza uygun parçalar bulabilirsiniz.

El yapımı kalemler

El yapımı kalem markası Omas’ın limitli sayıda üretilen özel koleksiyonu Invisibilis, İstanbul’daki Arte Akmerkez’de bulunabilir. Invisibilis koleksiyonu, limitli sayıda sadece 1235 tane üretilmiş. Tamamı el işçiliği. Materyal olarak Ay’ı temsil eden gümüş ve kehribar taşı kullanılmış. Eski inanca göre gümüşün kötülüklere ve şeytana karşı koruyucu özelliği var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!