Yeni Kartal Burak Yılmaz

Güncelleme Tarihi:

Yeni Kartal Burak Yılmaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 14:09

Beşiktaş, Antalyasporlu Burak Yılmaz'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kendisini siyah beyaz renklere bağlayan imzayı atan Burak, "Her şey güzel başladı. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Burak, BJK Nevzat Demir Tesislerinde düzenlenen törende kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Beşiktaş'a transferinden dolayı çok sevinçli olduğunu belirten Burak,  “Çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Öncelikle sayın başkanımız Yıldırım Demirören'e, ikinci başkanımız Murat Aksu'ya ve Erdil Arpacı'ya çok teşekkür ediyorum. Çok sabırlı ve arkamda durarak gerçekleştirdiler bu transferi. Her şey güzel başladı. İnşallah böyle devam eder” şeklinde konuştu.

İkinci başkan Aksu ise Burak'ın hem ümit hem de (A) milli futbol takımında başarıyla görev yapan bir futbolcu olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Burak doğuştan Beşiktaşlı. Çünkü babası Beşiktaş'ın eski kalecisi. Burak da doğduğu günden beri Beşiktaşlı olmuş. Tanıyanları anlattı. Beşiktaş maçlarını izlerken heyecanının inanılmaz olduğunu söyledi. Dinamik ekip kuracağız dedik. Yine bu doğrultuda hocamızın transferini çok istediği, bizim de üzerinde durduğumuz bu oyuncuyu kadromuza kattık. İnşallah Beşiktaş'a hayırlı uğurlu olur. Geleceğin Beşiktaş'ında uzun yıllar kalıcı olan bir oyuncu olacaktır. Ben buna inanıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!