Ölümünden menajer mi sorumlu

Güncelleme Tarihi:

Ölümünden menajer mi sorumlu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 13:29

Adana'daki otel odasında uyuşturucudan ölen ‘Gelinim olur musun?’ adlı televizyon programında annesi Semra Yücel'le birlikte ünlenen 24 yaşındaki Ata Türk'ün ölümünden, Cansever'in menajeri Arif Erhan Arı'nın sorumlu olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu iddia, Ata Türk'e 17 Eylül 2005'de uyuşturucu hap ecstasy, eroin ve esrar verdiği iddiası edilen Bülent Duran'ın, 24 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ortaya atıldı. Duran'ın avukatı Ahmet Kaya, müvekkilinin suçsuz yere tutuklu yargılandığını, gerçek suçlunun Ata ile birlikte Adana'ya konsere gelen şarkıcı Cansever'in menajeri olduğunu öne sürdü. Kaya, “Müvekkilim, çete suçlamasıyla yakalanan 2 kişinin zorla alınan ifadesiyle sanık olmuştur. Bu kişiler, savcılıkta ve mahkemede ifadelerini yalanlamışlardır. Ata'nın ölümünde gerçek suçlu Cansever'in menajeri Arif Erhan Arı'dır. Çünkü Ata'yla birlikte aynı odada yatan kişidir. Saat 03.00'den Ata'nın öldüğü saat 16.00'ya kadar birlikte aynı odada kalmışlardır” dedi.
Mahkeme, Cansever ve menajeri Arif Erhan Arı'nın talimatla ifadelerinin alınması için duruşmayı erteledi.
Duran'ın tutuklanmasına yol açan ifadeleri verdikleri iddia edilen tanıklar 24 yaşındaki Mehmet Sabit Gezen ile aynı yaştaki Tuncay Düğer, geçen celse verdikleri ifadelerinde, Duran'ı tanıdıklarını belirterek, “Bize Ata'ya uyuşturucu verdiği yönünde bir şey söylemedi. Polisteki ifadelerimiz zorla alındı” demişti.

Haberin Devamı

Semra Yücel, kızı Seçil ile avukatlarının katılmadığı duruşmada tutuklu Duran daha önceki savunmalarında, olay gecesi Ata, Cansever ve Cansever'in menajeri Arif Erhan Arı ile birlikte olduklarını belirterek, “Ben kendilerini otele bıraktıktan sonra eve gittim. Zaten, Ata'nın kafası iyiydi. Ben kimseye uyuşturucu vermedim” diye kendini savunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!