Kurtlar Vadisi DVD'lendi

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi DVDlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2006 00:00

Türkiye gişelerini alt üst eden ve yılın en çok konuşulan filmi Kurtlar Vadisi Irak’ın uzun süredir merakla beklenen DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle çıktı.

Haberin Devamı

4.5 Milyon izleyici sinema salonlarına çekmeyi başaran Kurtlar Vadisi Irak’ın dört gözle beklenen DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle vitrinlerdeki yerini aldı. Kırılması güç bir başarıya imza atan yapımın DVD’sininde yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.Özel olarak hazırlanan DVD’nin içinde Kurt Vadisi ‘nin fanatiklerini büyük bir süpriz bekliyor.Oyuncular,senarist ve yönetmenle yapılan röportajların dışında daha önce hiç bir yerde yayınlanmayan filmin kamera arkası görüntülerinden oluşturulan 45 dakikalık bir belgesel DVD yapımın içinde yer alıyor. Amerika’dan getirilen ünlü efekt uzmanlarının tüm çalışmaları,canlı bomba cami ve meydanın füze ile hava uçurulması gibi filmin en çok konuşulan sahnelerinin kamera arkası çekimleri defalarca izlenlenecek türde. Set hileleri,makyaj,kostüm provaları ve dublörlerin yer aldığı sahnelerin tüm detayları ile anlatıldığı belgesel Kurtlar Vadisi Irak filminin DVD ‘sini tam arşivlik bir yapım haline getiriyor.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi DVDlendi

KANAL D HOME VİDEO TARAFINDAN SİNEMASEVERLERE SUNULAN YAPIM HİÇ KUŞKUSUZ DVDSİ İLE BÜYÜK REKORLARA İMZA ATACAk.

KURTLAR VADİSİ IRAK’IN BAŞROL OYUNCULARI FİLMİN DVD’Sİ İÇİN DÜZENLENEN İMZA GÜNÜNDE BİR ARAYA GELİYOR…

Kurtlar Vadisi Irak ‘ın DVD’si raflardaki yerini alır almaz da Vadinin fanatikleri ve sinemaseverler için imza günü düzenlendi.Polat Alemdar ve ekibinin katılacağı imza gününde isteyen herkes arşivine koymadan önce filmin DVD’sini oyuncularına imzalatma şansını bulacak.

Tarih: 27.05.2006 Cumartesi

Saat: 15.00-17.00

Yer: İçerenköy Carrefoure

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!