High tech seyahat

Güncelleme Tarihi:

High tech seyahat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2006 00:00

Finlandiya hediyesi

Nokia, cep telefonuyla fotoğraf çekmeyi sevenlere bir fırsat sunuyor. 31 Mayıs’a kadar Dora satış noktalarından megapiksel kameralı Nokia cep telefonu satın alanlar, yeni telefonlarıyla istedikleri bir konuda fotoğraf çekmeye ve bu fotoğrafları yarisma@nokia.com.tr adresine göndermeye davet ediliyor. Yarışma sonunda kazanan bir çift, 15-17 Haziran tarihleri arasında, Mithat Bereket ve Pusula ekibiyle birlikte Finlandiya’yı keşfe gidecek. Yarışmanın sonuçları, 5 haziranda www.nokia.com.tr adresinde duyurulacak.

Şişme Jet Ski geliyor

Bu yaz Ocan Scooter ile tatil keyfine yeni bir soluk geliyor. Şişme jet ski özellikle gençlerin eğlencesi olmaya hazırlanıyor. Ürün gümüş, mavi, kırmızı, sarı renk alternatifleriyle havuzda, gölde, denizde ve eğlence parklarında kullanılabiliyor. Ocean Scooter’ın çift gözlü şişme bölmeleri batmaya ve delinmeye karşı güvenliği sağlıyor. Ayrıca ürün tamamen su geçirmez devre koruma sistemine de sahip.

Güneşten korunma merkezi

Güneş yanıklarının cildinize verdiği zarar ömür boyu sağlığınızı etkiliyor. Güneşin zararlarına karşı toplumu bilinçlendirmek ve önlem alabilmek için Vichy Capital Soleil, Türkiye’nin dört bir yanında toplam 490 eczanede "Güneşten Korunma Merkezi" yarattı. UV kamerayla cilt altındaki güneşin gözle görülmeyen zararlarının analiz edildiği korunma merkezlerinde kişiye özel fototip analiziyle birlikte Capital Soleil ürünleri öneriliyor. Bu ürünler, Mexoryl XL filtre ile güneşin çok yönlü zararlarına karşı koruma sağlıyor ve cildin savunma mekanizmasını koruyor.

Puanlar çarpı dört: İşte tatil

HSBC Advantage kredi kartının sunduğu "Advantage TatilPuan" kampanyası dahilinde alışverişle kazanılan Advantage nakit puanlar dörtle çarpılarak tatil puana dönüştürülüyor. HSBC Advantage kredi kartı sahipleri tatil puanlarıyla dünyanın istedikleri yerine uçak biletini veya yurtiçinde diledikleri yere otobüs biletini bedava alabiliyor, seçkin otellerde konaklayabiliyor ve tur hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Kalıcı French

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık ayakkabıların ve dolayısıyla ayak tırnaklarına sürülen, ancak sürekli bozulan ojelerin de zamanı geldi. Caddebostan Tırnakbar bu sezon sizleri bu sıkıntıdan kalıcı french uygulamasıyla kurtarıyor. Jel teknoloji ürünleriyle doğal tırnak üzerine bir saatte gerçekleştirilen çalışmadan sonra ayak tırnakları kalıcı olarak frenchli görünüme kavuşuyor. Uygulama tırnak uzama hızınıza bağlı olarak 1,5 ile 2 ay arası bozulmadan kullanılabiliyor. Kalıcı french uygulaması yapılmış tırnaklara arzu edilirse farklı renklerde oje uygulanabiliyor, oje çıkarıcı kullanıldığında tırnaklar yine frenchli görünümünü koruyor.

Işınları tehlike olmaktan çıkarıyor

UVA ve UVB ışınlarına karşı 30 kat doğal koruma sağlayan ve tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen "Sun Care SPF 30" ile güneş tehlike olmaktan çıkıyor. Çünkü, içeriğindeki mikronize titanyum dioksit ve transparan çinko oksitle sağlıklı bronzlaşma sağlıyor. Bu özel koruyucunun yanı sıra bir başka Cellex-C ürünü "Sun Care SPF 30+" ise geniş spektrumlu güneş koruma ajanlarıyla cilt için 30 kat daha fazla koruma sağlıyor. Yüz, boyun, dekolte kısmına ve bütün vücudunuza rahatça uygulayabileceğiniz bu ürünler, sudan ve terden de etkilenmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!