Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 00:00

seyredin

Petrol Ofisi Türkiye OffShore Şampiyonası, 20-21 Mayıs’ta İstanbul Caddebostan’daki yarışlarla başlıyor. Adana Seyhan Gölü, Antalya Kemer, Muğla Bodrum, Marmaris ve Ankara Gölbaşı’nda sürecek ve İstanbul’da sona erecek. Türkiye, İngiltere, Fransa ve Almanya’dan 15 takım katılıyor. www.ioc-tr.net

katılın

DenizTemiz Derneği / Turmepa, Statoil’ın sponsorluğuyla üniversite öğrencilerine Fethiye koylarında tekneyle denizi keşfedecekleri bir haftalık gezi fırsatı sunuyor. İlk gezi 1-7 Temmuz, ikincisi 8-15 Temmuz arasında. Her geziye 18-25 yaşında 12 kişi katılacak. Bilgi: www.turmepa.org.tr

giyin

Stefanel’in 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonunda rahat elbise ve pantolonlar, küçük hırkalar, çiçek desenli etekler var. Denim koleksiyonunda ise özel yıkama kumaşlar kullanılmış. Bu denim elbise 239.9 YTL. Bilgi için: www.siftgiyim.com

hatırlayın

Attila İlhan’ın dizeleri, "Ben Sana Mecburum Bilemezsin" adlı bir gösteriyle 22 Mayıs Pazartesi İş Sanat sahnesinde hayat buluyor. Serdar Yalçın’ın bestelediği şiirleri Çiğdem Soyarslan ve Zafer Erdaş söyleyecek. Ayrıca şiir okuyacak olan Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek’e piyanoda Serdar Yalçın ve Ender Ormanlar eşlik edecek. Ücretsiz olan dinleti 20.00’de başlıyor. Tel: 0212-316 15 83.

kullanın

Güneşin cilde yaptığı hasarı artık bilmeyen yok. Biotherm’in yaz ürünleri, güneşe karşı cildi korumayı hedefliyor. Süt, sprey, yağ, krem, her tür ürün var bu seride. Ayrıca, dudakları güneşten korumak için özel bir krem de bulunuyor.

keşfedin

İstanbul Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi, 30 Mayıs’ta kapılarını 8 fotoğrafçının çektiği özel fotoğraflardan oluşan "Under Construction" sergisiyle açıyor. Kanyon’da 160 mağaza, restoranlar ve 9 salonlu Cinemars sinemaları var.

dinleyin

Kirli Suyunda Pırıltılar adlı ikinci albümünü çıkarak Redd Grubu, 20 Mayıs’ta Çanakkale Hayal Kahvesi’nde konser veriyor. Grup konserde 10 şarkı ve bir Bülent Ortaçgil klasiği olan Çığlık Çığlığa cover’ını seslendirecek. Saat Kulesi Meydanı No. 6 Çanakkale. Tel: 0286-217 04 70.

tadın

Ünlü kokoreççi Şampiyon, bu yaz 6. şubesini Bodrum’da hizmete soktu. Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy, Bostancı, Kızıltoprak, Ümraniye’de şubeleri olan Şampiyon, Bodrum’da Belediye Meydanı’ndaki yerinde 24 saat hizmet verecek.

yiyin

Nes Restoran, İstanbul Anadolu yakasında, Marmara Denizi’nin kenarında yeşillikler içinde 2 dönüm açık alanı olan tarihi bir binada. Burası, zencefilli karidesi, fener kavurması, balık köftesiyle iyi bir balık lokantası. Ayrıca bahçesindeki hamak ve minderlerde yayılmak da çok keyifli. Haftasonu 11.00’de kahvaltı veriliyor. Balıkçı Yunus Sok. No. 12 Bostancı-İstanbul. Tel: 0216-380 28 81.

bakın

Botanika’nın Gardener markalı şemsiyeli plaj sandalyeleri çok pratik. Hafif ve dayanıklı bir malzemeden üretilmiş, katlandığında rengarenk bir sırt çantası gibi taşınıyor. Carrefour, Maxi, Tekzen ve Praktiker’de ya da www.hepsiburada.com ve www.estore.com.tr’de satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!