Çaldıklarını paylaşamayınca kaza yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Çaldıklarını paylaşamayınca kaza yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2006 21:28

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan çaldıkları 16 DS 564 plakalı panelvan tipi hafif ticari araçla İznik'e gelen M.Ç. (42) ve B.K. (58) girdikleri bir evden, çeşitli ziynet eşyası, televizyon, halı ve bir miktar para çaldıktan sonra aynı araçla Bursa'ya dönüşe geçti.

Yolda alkol alan ve uyuşturucu hap kullandıkları iddia edilen zanlılar, araçları hareket halindeyken, çaldıkları ziynet eşyasını ve paraları paylaşamayınca kavga etmeye başladılar.

Kavga sırasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, yoldan çıkarak zeytin bahçesine girdi. Kazada, sürücü M.Ç. direksiyon başında baygınlık geçirirken, arkadaşı B.K. kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen İznik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, M.Ç'yi İznik Devlet Hastanesine götürdü. Aracın çalıntı olduğunu belirleyen güvenlik güçleri, yaptıkları sorgulamada M.Ç'nin hırsızlık olayına karıştığını belirledi.

Haberin Devamı

M.Ç'nin ifadeleri doğrultusunda, ziynet eşyasını ve paraları alarak kaçtığı öne sürülen B.K. da Bursa'da bir kahvehanede yakalandı.

Çok sayıda sabıkaları bulunduğu bildirilen zanlıların, sorgulamalarının devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!