Önce türban sonra haşema

Güncelleme Tarihi:

Önce türban sonra haşema
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Son zamanlarda en popüler aksesuvarı türban benzeri saç bantları olan Hülya Avşar, eskiden mini eteklerle göründüğü tenis kortlarına da artık haşemayı andıran uzun şortlarla çıkıyor.

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın son zamanlardaki imaj değişikliği kimsenin gözünden kaçmıyor. Özellikle de her kıyafetine uygun bir tane yaptırdığı türban benzeri saç bantları... Avşar bu bantı ilk kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı Dünya İş Kadınları Zirvesi'nde takmıştı.

Mini eteğe veda
İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Vakfı yararına sahneye çıktığı gecede de aynı saç aksesuvarının beyazını kullanan Avşar'daki değişim bununla kalmadı. Ünlü sanatçı, bir zamanlar mini eteklerle göründüğü kortlara da haşemayı anımsatan uzun şortlar giyerek çıkmaya başladı.

/images/100/0x0/55ea0ea9f018fbb8f8683ed5
Yine o saç bandı
Hülya Avşar, Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile İstanbul Cup'a dikkat çekmek için yaptığı tenis maçında ilk kez çiçekli, bol ve uzun bir şort giydi. Sanatçı, son olarak önceki akşam yayınlanan Pişti programında da kalın saç bandını başına takmıştı.

Önce türban sonra haşema

Avşar, önceki akşam yayınlanan
Pişti programında da aynı
aksesuvarı taktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!