F.Bahçe: Beşiktaş Cola Turka'yı yenip, ikinci kupayı alacağız

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe: Beşiktaş Cola Turkayı yenip, ikinci kupayı alacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2006 15:46

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, ligde final serisinin 5. maçında yarın Beşiktaş Cola Turka'yı saha ve seyirci avantajlarını da iyi kullanarak yenip, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Didem Akın, sezon başında kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine 2 kupa sözü verdiklerini, bunlardan ilkini Türkiye Kupası ile gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu: “Takımımızda sevgi, saygı ve arkadaşlık ilişkileri ön planda. Bunun sonuçları sahaya yansıyor. Takım ruhunun verdiği güçle maçlarımızı kazanıyoruz. Yarın da zorlu bir maç oynayacağız. Herkes bunun bilincinde ve bu bilinçle mücadele edecek. Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak, kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.”

Taraftar desteğinin takımları için çok önemli olduğunu vurgulayan Akın, sarı-lacivertlilere Caferağa Spor Salonu'nu doldurmaları cağrısı yaparak, “Bütün taraftarlarımızı öncelikle Caferağa Spor Salonu'na bekliyoruz. En önemli destek taraftarımızdan gelecek. Zor bir maç olacak. İyi mücadele eden maçı kazanır” şeklinde konuştu.

3 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde bugüne dek 3 kez şampiyon oldu.
1998-1999, 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında ipi göğüsleyen sarı-lacivertliler, yarınki mücadelede Beşiktaş Cola Turka'yı yenerse final serisinde durumu 4-1'e getirerek, 4. şampiyonluğuna ulaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!