Hurriyetemlak.com 15 bin ilanla açıldı

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetemlak.com 15 bin ilanla açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2006 00:00

Hürriyet Gazetesi’nin emlak portalı hurriyetemlak.com, emlak almak, satmak veya kiralamak isteyenler için 15 bin ilanla hizmet vermeye başladı. Kurumsal üye olan emlakçıların tanıtım fiyatlarıyla ücret karşılığı 1 yıl boyunca sınırsız ilan yayınlama hakkına sahip olduğu hürriyetemlak.com bireysel kullanıcılara da 2 adet ücretsiz ilan verme hakkı tanıyor.

Haberin Devamı

Hurriyetemlak.com’un Portal Müdürü Erol Demirtaş, siteyle emlakçılara her türlü işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir altyapı hizmeti vermeyi hedeflediklerini söylüyor.

Sitedeki ilanları incelemek isteyen kullanıcıların üye olmadan da arama yapabildiği hurriyetemlak.com’un kullanıcıya hitap eden bir site olduğunu söyleyen Demirtaş, "Emlakçılar için kendi web sitelerini yaratabilecekleri, portföylerini sergileyebilecekleri, diğer emlak ofisleriyle ortaklık kurabilecekleri bir site kurduk. Bu sitede isteyen emlakçılar portföylerini internette yayınlamadan sadece özel müşterileriyle de paylaşabilecek. İlanlar sitenin yalnızca bir kolunu oluşturuyor" dedi Hürriyetemlak.com’da emlakçıların portföylerinin yanısıra konut projelerinin tanıtımına da yer verilecek.

SİTEDE NELER VAR

Sitedeki ilanları incelemek isteyen kullanıcılar üye olmadan arama yapabiliyor.

Emlak aranan şehirden veya semtten siteye yeni bir ilan girdiğinde e-posta yoluyla kullanıcı haberdar ediliyor.

/images/100/0x0/55eb2354f018fbb8f8adb2a4


Filtreleme hizmeti sayesinde, incelenen ilanların filtrelenmesi ve nokta vuruşu ile tam aranılan ilana ulaşılması kolaylaşıyor.

Seçilen ilanlar sonradan tekrar incelenmek veya karşılaştırılmak için "seçtiklerim" listesine eklenebiliyor.

En son incelenen 15 ilan, "son gezdiklerim" listesinde saklanıyor ve sitede kalınan yerden inceleme yapma imkanı tanınıyor.

Aranan kriterlere uygun bir ilan bulunamadığında arama kriterlerini kaydediyor ve "bana haber ver" servisi yardımıyla, uygun bir ilan yayına girdiğinde e-posta’yla haberdar ediyor.

Kurumsal üyeler üyelik paketlerinden birini satın aldıktan sonra, her ilana 10 resim ekleyebiliyor ve sınırsız sayıda ilan girebiliyor. Üyeler portal altında ücretsiz sahip oldukları özel web sayfalarında tüm portföylerini, iletişim bilgilerini ve logolarını yayınlama olanağı elde ediyor.

Hurriyetemlak.com hizmet ve servislerinden yararlanan emlak ofisleri, karlı deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşarak üye olmalarını önerdiğinde, sitede harcamak üzere kontör kazanıyor.

Sitede emlak piyasasından son gelişmelere, en yeni konut projeleriyle ilgili haberlere ve danışmanların değerlendirmelerine de yer veriliyor.

Haberin Devamı


http://www.hurriyetemlak.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!