Bursa'da 2 küçük futbolcu kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Bursada 2 küçük futbolcu kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2006 13:50

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde antrenmana bisikletle giden 13 yaşındaki 2 futbolcu çocuğa otomobil çarptı. Kuzen oldukları öğrenilen çocuklardan biri olay yerinde, diğeri hastaneye götürülürken yolda öldü.

Haberin Devamı

Bursa Amatör Lig'de mücadele eden Tunaspor'un altyapısında 12-14 yaş grubunda oynayan Enes Gün (13) ve kuzeni Ali Gün (13), Ali Gün'ün kullandığı bisikletle antrenmana gitmek üzere Fatih Mahallesi'ndeki evlerinden ayrıldılar. Küçükbalıklı Mahallesi'ndeki Tunaspor Tesisleri'ne giden iki küçük sporcunun bulunduğu bisiklete, Bursa-Yalova karayolunun Real Kavşağı mevkiindeki lambalarda, Ali Ç. (42) yönetimindeki 16 V 4322 plakalı otomobil çarptı. Kazada, Fatih İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi oldukları bildirilen Enes Gün olay yerinde, ağır yaralanan Ali Gün ise ambulansla Bursa Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Enes'in babası Mustafa Gün baygınlık geçirirken, babası 1.5 yıl önce öldüğü belirtilen Ali Gün'ün ailesi hastaneye akın etti.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen Tunaspor Kulübü Başkanı Muhsin Çalışkan ve Antrenör Erdinç Şadırlıoğlu da gözyaşlarına boğuldu. Şadırlıoğlu, bir hafta sonra önemli bir maçları olduğunu, çocukların bu maça hazırlandıklarını, daha önce çocukların bisikletle antrenmana gönderilmemesi konusunda aileleri uyardıklarını öne sürdü. Takımda kaleci olarak oynayan Enes Gün'ün kaleci eldivenleri ve çantası, kaza bölgesine saçılırken, otomobilin fren izlerinden, çocuklara çarptığı noktadan yaklaşık 40 metre ileride durabildiği belirtildi. Görgü tanıkları, “Otomobil bisiklete çarpınca çocuklar adeta havada uçtu” diye konuştular.

Otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!