Bunun neresi başörtüsü

Güncelleme Tarihi:

Bunun neresi başörtüsü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2006 00:00

Hülya Avşar'ın, saçlarını kısmen örten bir kıyafet seçimi yapması, kendisini görüntüleyen gazetecilerin 'Seçiminiz biraz tesettüre benzemiş' sorularına neden oldu. Soruları yanıtlayan Avşar, 'Ön cepheden öyle görülüyor olabilir ama, bakın saçlarım dışarıda, hiç bir alakası yok' dedi.

 

Haberin Devamı

Dünya İş Kadınları Zirvesi'ne katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, lider eşleri ve konuklar onuruna akşam yemeği verildi. Türkiye İş Kadınları Derneği'nce, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen yemeğe, Emine Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı Ali Babacan ile eşi Zeynep Babacan, Suriye Devlet Başkanı'nın eşi Esma Esad, Türkan Sabancı, Semahat Arsel, Hülya Avşar, Turgay-Nurcan Artam, Tansa Mermerci, Siren Ertan, İsmail Acar,Ayşe-Ege, Aslı Başar, Dilek Hanif, Semahat Arsel, Çiğdem Simavi, Neşe Kavak ve çok sayıda sosyetik isim katıldı.

Bunun neresi başörtüsü
Bunun neresi başörtüsü

Gecede Emine Erdoğan ve esma Esad'la yan yana gelip fotoğraf çektiren Hülyü Avşar'ın kıyafet seçimi ise dikkat çekiciydi. Tüm konukların katıldığı yemek sonrası modacı Faruk Saraç'ın hazırladığı, padişah giysilerinden ”Padişahın Esvabı” adlı defile, ardından da modacı Dilek Hanif'in 2006-2007 koleksiyonundan 20 parça sunuldu. Gala gecesine katılan Hülya Avşar'ın, saçlarını kısmen örten bir kıyafet seçimi yapması, kendisini görüntüleyen gazetecilerin 'Seçiminiz biraz tesettüre benzemiş' sorularına neden oldu. Soruları yanıtlayan Avşar, 'Ön cepheden öyle görülüyor olabilir ama, bakın saçlarım dışarıda, hiç bir alakası yok' dedi.

Haberin Devamı

Bunun neresi başörtüsü
Bunun neresi başörtüsü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!