Havana el değiştirdi

Bodrum-Türkbükü’ndeki Havana Beach Club’ın işletmesini Diamonds oteller zinciri devraldı.

Havana’nın eski patronu Emre Ergani’yi işletmenin başında tutma kararı alan Diamonds’ın sahibi Figen Doğusay, Rum meyhanesi, Japon ve İtalyan mutfaklarıyla iddialı olduklarını belirtiyor. Tabii bu arada Havana’nın adı da değişti, Bianca Beach Club oldu. /images/100/0x0/55ea91cbf018fbb8f888929b

5 yıldızlı otel konforuyla müşterilerine hizmet vereceklerini söyleyen Ergani’nin hayatındaki ikinci değişiklik ise yeni bir sevgili! Bir süredir Şebnem Işık ile flört eden Ergani, geçen hafta Melda Kamhi-Sinan Kosif çiftinin Swissotel’deki düğün törenine de yine sevgilisiyle geldi ve Işık’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı.

Versace’nin tasarımı

Versace’nin 2006-2007 saat koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde İsviçre-Basell’de tanıtıldı. Donatella Versace’nin ev sahipliğini yaptığı ve Avrupa jet seti ile sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Donatella Versace’nin tasarladığı DV One serisi de beğeniye sunuldu. Sabri Acarsoy Saatçilik tarafından Türkiye’ye getirilen Versace DV One saatlerinin burada da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Hedefi ilkokul açmak

1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk, iş kadınlığına iyiden iyiye ısındı. Dört yıl önce kurduğu Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezi’ni Türkiye’nin 52 ayrı noktasına taşıma kararı alan Erberk, Ankara’dan sonra İstanbul-Florya’da şube açıyor. 30 Nisan’daki açılış için gün sayan Erberk, annelik tecrübelerimi de işimle birleştirebiliyorum" diyor. Erberk’in 2007 hedefi ise bir ilkokul açmak...

Bu model çok satıyor

Taciroğlu Peynir Sanayii’nin sahibi Ali Zafer Taciroğlu’nun eşi Nedret Hanım, önceki yıl modacılığa soyunmuş, "Nedo" adıyla kendi markasını oluşturmuştu. Geçen yıl Teşvikiye’de bir de butik açan Nedret Hanım’ın gönüllü mankeni, kızı Yasemin Taciroğlu... Melda Kamhi-Sinan Kosif’in Swissotel’deki düğününe yine annesinin tasarladığı bir elbiseyle katılan Yasemin Taciroğlu, o akşam çok dikkat çekti. Onun üzerinde gördükleri kıyafetten yaptırmak isteyen sosyetik güzeller de duyduğuma göre soluğu "Nedo"da aldı.

Ödül aldı

Safiye Soyman, "Yılın Türk Sanat Müziği Sanatçısı" seçildi. Ödül töreni ise geçtiğimiz hafta Ankara’daki Akar Otel’de düzenlendi. Soyman, ödülünü DYP Başkanı Mehmet Ağar’ın elinden aldı.

Mutluluğu bulmuş

Önceki akşam, Karaköy Liman Lokantası’nda düzenlenen Cengiz Abazoğlu defilesini izlemeye gittim. Podyuma yakın duran bir standa geçtim. Kısa süre sonra Nil Bentürk de erkek arkadaşı Firuzan Tarhancı’yla benim olduğum standa geldi. İkilinin neşeli halleri gözden kaçacak gibi değildi. Nil Hanım’ın aradığı mutluluğu nihayet bulduğu anlaşılıyor.

Salsa tutkunlarına

29 Nisan Dünya Dans Günü için Hyatt Regency Istanbul’da özel bir parti düzenleniyor. Gossip Bar’daki Salsa Boom partiler zincirinin üçüncüsünde, Mundo Latino’nun katıkılarıyla ünlü Latin dans müziği grubu Group Palenke sahne alacak. Aynı zamanda Mundo Latino dansçıları da geceye renk katacak.

Belek’teki huzur kampı

Belek Kempinski Hotel The Dome, günümüz kadınlarının isteklerine pek çok alternatifle cevap veriyor. Akdeniz sahillerinin eşsiz kumsalı ve Toros dağlarının doğal güzellikleri arasında konumlanan otel, sağlıklı yaşam, dinamizm ve huzura farklı bir anlayış getirmekte... Spa, thalasso terapi, güzellik merkezi ve profesyonel golf sahalarına sahip otel, Türk, İtalyan ve Asya mutfağı ile de iddialı.

Hızlı kız

Doğuş Motor Sporları, SEAT Cup Türkiye ve VW Polo Ladies Cup organizasyonları, geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleşen ilk yarışla 2006 sezonuna start verdi. İzmir Pınarbaşı Pisti’nde düzenlenen yarışlara kadınların ilgisi büyüktü. Ayça Alparslan da yarışlara katılan isimler arasındaydı. Alparslan, önümüzdeki hafta çeşitli illerdeki üniversitelerde gerçekleşecek road show’larda da kendini gösterecek.

Cevap/Düzeltme metni

Sayın muhatabın sorumlu müdürü bulunduğu, günlük yayın yapan Hürriyet Gazetesi’nin eki olarak verilen Hürriyet Kelebek Dergisi’nin 1 Ağustos 2005 Pazartesi tarihli nüshasının, kapak sayfasında "Şampanya Savaşı" başlığı altında yayınlanan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkilim Sayın Süreyya Yalçın, haberde belirtildiği gibi Etiler’de bulunan Clup Türk adlı eğlence yerine değil, arkadaşlarıyla beraber Arto’nun sahne aldığı Şamata adlı eğlence yerine gitmişlerdir. Eğlence yerinde haberde bahsedildiği gibi, şampanya açtırma yarışı olmamıştır. Olay, Sayın Süreyya Yalçın’ın masasındaki arkadaşlarından birinin, sanatçı Arto’ya şampanya yollamasından ibarettir. Yeterli inceleme ve araştırma yapılmaksızın yayınlanan haberin düzeltilerek kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi zarureti hasıl olmuştur.

Süreyya YALÇIN

Vekili Av. Aycan İSKENT
Yazarın Tüm Yazıları