Taksinin yolunu kesti, kurşunladı

Güncelleme Tarihi:

Taksinin yolunu kesti, kurşunladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2006 00:00

İstanbul’da taksiye silahlı saldırıda uyuşturucudan sabıkalı iki kişiden biri öldü, diğeri yaralandı. Yaralı Hayattin Çetinkaya uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın akrabası.

EMİNÖNÜ’nde Mercan, Vasıfçınar Caddesi’nde dün saat 16.00 sıralarında 34 TCU 09 plakalı taksiyi durduran silahla bir kişi, "Siz benim canımı yaktınız. Ben de sizin canınızı yakacağım" diyerek kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu taksinin ön koltuğunda oturan Muzaffer Kaplan başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.

Taksici de yaralandı

Arka koltukta oturan uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın akrabası Hayattin Çetinkaya boynundan, taksici Şükrü Aktaş ise sol bacağından yaralandı. Yaralılardan Aktaş ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Çetinkaya da İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Saldırgan ise kaçtı. Hayattin Çetinkaya ile ölen Muzaffer Kaplan’ın uyuşturucu kaçakçılığı suçundan cezaevinde yattıkları öne sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!