Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2006 00:00

yapın

Fitness türlerinin sayısı gittikçe artıyor. İstanbul’daki Mayadrom Sports Center’daki en son spor, "bosu" adını taşıyor. David Weck tarafından yaratılan "bosu" ABD’de birçok profesyonel spocunun antrenman programına alınmış. Bu vücut egzersizi, güç, sürat, denge ve esnekliği geliştiriyor.

kullanın

Cilt besleme tableti Imedeen’in formülünde Kuzey Denizi’nde bir balıktan alınan kompleks ve üzüm çekirdeği ekstresi bulunuyor. Amaç, cildi serbest radikallere karşı "içeriden" korumak. Günde iki tablet alınarak 3-6 ay içinde ciltte iyi bir sonuç elde ediliyor. Eczanelerde satılan Imedeen Time Perfection 130 YTL.

görün

İstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde 27 Nisan’a kadar süren karma sergide şu sanatçıların eserleri yer alıyor: Abdurrahman Öztoprak, Ahmet Yeşil, Alp Tamer Ulukılıç, Asım İşler, Aslı Özok, Bahar Kocaman, Hakan Uzuner, İbrahim Çiftçioğlu, Komet, Mehmet Gün, Memduh Kuzay, Resul Aytemur, Tanju Demirci. Tel: 0212-288 48 48. Barbaros Bulvarı 113/B Balmumcu Beşiktaş-İstanbul.

eğlenin

Turkcell’in gençlik kulübü gnçtrcll, birinci yaş gününü Arjantinli gösteri grubu De La Guarda’nın şovuyla kutlayacak. Grup, ipler yardımıyla uçarak, ses ve ışık efektleriyle izleyiciyi etkileyen şovunu 25 Nisan-7 Mayıs arasında İstanbul Parkorman’da 16 kez sunacak. Telefonlarına gönderilen soruları doğru ve hızlı yanatlayanlar gösteriyi seyredecek.

deneyin

İç çamaşırı markası Morera, dikişsiz korse yaptı. Yan dikişleri olmadığı için bedene kolay uyum sağlayan ve rahatlık hissi veren korse, beyaz, siyah ve ten rengi olmak üzere üç ayrı renkte. Morera’nın satış noktalarında, YKM ve Boyner mağazalarında satışa çıktı.

uğrayın

Bellona’da Batman, Tom & Jerry, Şirinler gibi efsaneleşmiş çizgi film ve çizgi roman kahramanlarının süslediği nevresim takımları, uyku setleri, 4.35 YTL’den başlayan taksitlerle satışa çıktı. Genç odası takımları ise 48 YTL’den başlayan taksitlerle satılıyor. Bellona tüketici hattı: 0800-361 89 86.

tadın

Divan, Papua Yeni Gine, Java, Tanzanya, Sao Thome gibi kakaonun geldiği bölgelerin adını taşıyan yeni bir çikolata dizisini satışa çıkardı. Her bir çikolata paketinin üzerinde ne oranda kakao kullanıldığı belirtilmiş. Java ve Papua sütlü çikolata sevenler için, diğerleri bitter çikolatayı tercih edenlere. Divan Pastaneleri’nde 10 YTL’ye satılıyor.

görün

Eberhard, 1887’de kurulmuş bir İsviçre saat firması. Öteden beri kronograf saatler konusunda uzmanlaştı. Markanın Chrono 4 adını verdiği saat, bir kronograf saatteki tüm alt göstergeleri bir çizgide topluyor. Üstelik bu teknik, estetiği ikinci plana atmadan sağlanıyor.

seçin

Mango’nun 2006 yaz koleksiyonunda denim kıyafetlerden 50’li yılların Hollywood’unu hatırlatan şık elbiselere kadar geniş bir yelpaze var. Tüm koleksiyonlarda beyaz ön plana çıkıyor. Mango’da her türlü aksesuvar bulunuyor.

yiyin

İstanbul Kemerburgaz’daki Gezi İstanbul’da pizzalar çok iddialı. Orman manzaralı restoranda 12 çeşit pizza var. Taksim’deki Gezi İstanbul’un şubesi olan Kemerburgaz’daki Gezi, bahçesi ve terasıyla geniş bir yer. Kahve, reçel ve özel ekmeklerden oluşan bir de gurme köşesi bulunuyor. Pizzalar 13-17 YTL arasında. İstanbul Cad.No: 9/1 Göktürk Kemerburgaz. Tel: 0212-322 45 40.

gidin

Büyükdere’deki Sadberk Hanım Müzesi’nde Sevgi Gönül koleksiyonundan seçilen ilginç bir sergi var: Osmanlı İstanbul’una ait kilise gümüşleri. 2 Temmuz’a kadar sürecek olan sergide 18. yüzyıl başından 20. yüzyıl başına kadar İstanbul’da imal edilmiş 90 eser (paten, kalis, yelpaze, ekmek kutuları, gülabdan, vaftiz kapları, piskopos asaları) yer alıyor.

dinleyin

Bu akşam saat 20.00’de İstanbul Akbank Sanat Merkezi’nde Mark Eden ve Eden Stell’den oluşan Eden Stell Duo bir konser verecek. Gitar ikilisi, performanslarının yanı sıra dinleyiciyle kurdukları sıcak iletişimle de ünlü. Tam bilet 10, öğrenci bileti 5 YTL.

kaçırmayın

Ömer Uluç’un son sergisi "Aralıkta Gidip-Gelmeler" İstanbul Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Merkezi Kazım Taşkent Sanat Galerisi’nde bugün açılıyor. Sergi 2 Haziran’a kadar sürecek. Sergide sanatçının yeni heykel, enstalasyon, tuval ve satıh üzerine çalışmaları var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!