Kanarya şampiyon, BKM ikinci

Güncelleme Tarihi:

Kanarya şampiyon, BKM ikinci
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2006 00:00

2005’teki 586 organizasyonla Biletix’te Fenerbahçe’den sonra ikinciliğe yükselen Beşiktaş Kültür Merkezi, eğlence sektörünün liderliğine soyunuyor.

Krizdi, savaştı, depremdi derken büyük organizasyonlar azalmıştı. Beşiktaş Kültür Merkezi yazdan itibaren bu boşluğu doldurmaya hazırlanıyor. Geçen yıl Pink Martini, Joaquin Cortes, Natasha Atlas gibi ilk yabancı denemelerini yapan BKM’nin Kuruçeşme-Arena, Harbiye-Açıkhava ve Maslak-Parkorman’da bomba gibi işleri var. Şu anda buraların hepsi birer şantiye halinde, son hazırlıklar tamamlanıyor. 2005’i tam 586 organizasyonla tamamladılar. Derek Festivali de onlarda, Sezen Aksu’nun Kardelen projesi de. Yaptıkları filmleri 13 milyon kişi izlemiş. Öyle ki Biletix’te, Fenerbahçe’den sonra ikinci sıradalar. 60 kişilik dev bir kadro sadece organizasyon işleriyle uğraşıyor. Ajandanızı elinize alın, not edin. "Kahkaha Holding BKM" yaza imza atmaya hazırlanıyor.

BİZİMKİLERDEN KİMLER VAR?

Sezen Aksu

Ajda Pekkan

Sertab

Ferhat Göçer

Şebnem Ferah

Kıraç

BU YAZIN BOMBA İŞLERİ

DE LA GUARDA Maslak Parkorman 24 Nisan- 7 Mayıs

STING Kuruçeşme Arena 14 Haziran

ROGER WATERS Kuruçeşme Arena20 Haziran

PAUL ANKA Harbiye Açıkhava28 Haziran

MARIO FRANGOULIS Harbiye Açıkhava2 Temmuz

SHAN PAUL Kuruçeşme Arena 9 Temmuz

DEPECHE MODE Kuruçeşme Arena30 Temmuz

ŞIMARTILMAYI SEVENLERE

Margaux’nun Mercedes’le eve servisi, Suite’in yataklı localarından sonra Supper’ın meşhur tepsileri geliyor

İstanbul’da şımarmak isteyene yok, yok. Mekanlar müşterilerini paşalar gibi hissettirmek için akla gelmedik hizmetler uyguluyor. Mesela Nişantaşı-Suite özel müşterilerini yatakta ağırlıyor. 1000 doları bastıran, sadece kendine ve misafirlerine ayrılmış bu yataklarda eğlencesine bakıyor.

Bir başka örnek Süzer Plaza’daki Margaux: Alkollü araba kullanmak istemeyen müşterisini eve S350 Mercedes’le yolluyor.

Ha keza Parkorman’da yeni açılan Q Jazz Bar: Üyelik alan müşterilerini evden BMW ile alıyor, sonra tekrar eve bırakıyor.

25 MAYIS’TA AÇILIYOR

Şehrin bu en "seksi hizmetlerine" yazdan itibaren Supper Club da katılacak. Amsterdam, Roma ve San Francisco gibi şehirlerde şubeleri olan dünyaca ünlü Supper Club bu yaz Sortie’de. Supper Club’un özelliği paşalar gibi yatarak tepside yemek yeme adeti olacak.

Yeri gelmişken hatırlatayım Sortie Mayıs’ın 25’inde "bismillah" diyor. Bu yaz içinde Buzbar, Ertegün’ün Corner Bar’ı, Çapari Balık Lokantası, İstanbul’un yeni Çinlisi Zen, Mirror, Yılmaz Erdoğan’ın Yazı Kebap lokantası, Salomanje ve Flamm yer alacak. Sortie Tarkan’ın aranjörü Özgür Buldum’a da özel bir şarkı yaptırmış. Her gece ve sadece Sortie’de çalınacak.

NE VAR NE YOK?

POST ROCK SEVENLERE

Stereolab Babylon’da

İngiliz topluluk Stereolab saf melodileri ve post-rock tınılarıyla bu akşam ve yarın akşam Babylon’da. Biletler 25 lira. (212) 292 73 68.

ÇİLEK SEVENLERE

Çilek Haftası Eresin’de

Eresin Otel’de pazartesiden itibaren Çilek Günleri başlıyor. Çilekli füme somondan, çilekli musa kadar ne arasanız var. Çilek çorbası 6 lira (212) 631 12 12.

ELEKTRONİK SEVENLERE

Richie Indigo’da

Detroit partilerinin efsanevi ismi Richie Hawtin yarın akşam Indigo’da. Bu amca Plus 8 ve Minus’un arkasındaki isim. Giriş 15-25 lira. (212) 244 85 67

VOTKA SEVENLERE

İstanblue piyasada

Burgaz Rakı İstanblue adında yeni bir votka çıkardı. Ama siz asıl likörlerini bekleyin. Mesela Bailey’s’in bir muadilini yapmışlar, gerçeğinden ayırmak mümkün değil.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!