BKM ekibinin gizli mekanı

Güncelleme Tarihi:

BKM ekibinin gizli mekanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2006 00:00

BKM hayranlarına müjde. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Cem Yılmaz ve ekibin sevdiğiniz diğer üyeleriyle karşılaşabileceğiniz bir yer keşfettim: Mutfak.

BKM oyuncularının buluştukları bir yer varmış da, herkeslerden gizlerlermiş meğer. Yok öyle, herkesin nesi varsa kucağında, döksün ortaya. Buyrun efendim işte BKM ekibinin gizli sığınağı Mutfak. Beşiktaş Çarşı içinde, BKM’nin bulunduğu pasajı geçince hemen soldaki çıkmazda.

Mutfak, Beşiktaş Kültür Merkezi’nin fuayesi. Aslında bir kafe-bar. Sabah 10.00’da açılıyor gece 02.00’ye kadar devam.

YILMAZ ERDOĞAN’A HOCA DİYECEKSİNİZ

Yılmaz Erdoğan buranın duyulmasını, kapısında paparazzilerin beklediği bir yer olmasını istemiyormuş. BKM kadrosu oyunlardan önce ve sonra burada buluşuyor, eş-dost arasında kafa dinliyor, vakit geçiriyor. Kafenin alt katında BKM’nin tiyatro dersleri verildiği için Yılmaz Hoca’nın öğrencileri de sürekli buraya takılıyor.

Yılmaz Erdoğan’ın buradaki adı Hoca. Öğrencileri, personel, müşteriler herkes ona Hoca diye hitap ediyor.

Ben akşamüstü gittim. Yılmaz Erdoğan üç misafiyle oturmuş fısır fısır bir şeyler konuşuyordu. Hoca fısırdadıkça; üç müşteri, personel ve benden oluşan cemaat iyice alçak sesle konuşmaya başladık. Kafası bir şeye bozuk gibi, suratı asık. Ama yine de gelenlerle ilgileniyor, hal hatır soruyor, yemek yiyenlere afiyet olsun diyor.

Ben sadece bira aldım (7 lira). Orta yaşlılar yemeğe gelmişler. Ev mantısı sipariş ettiler (9.9 lira). Alçak sesle müzik çalıyor. Sade bir dekorasyon var. Olsun olsun 100 kişilik bir mekan. Bir köşede küçük bir sahne kurmuşlar, cuma akşamları canlı müzik varmış. Barmen Hakan’ın söylediğine göre "her telden" çalıyorlar, eğlenceli oluyor. Program 11.00’de başlıyor, oyundan sonra BKM ekibi de burada oluyor.

MUTFAKTA KOMEDİ GÜNLERİ

BKM Fosters biraları sponsorluğunda yetenekli öğrencilerini ayda bir gün sahneye çıkaracak. BKM’nin yeni Cem Yılmaz’larını ilk keşfedenlerden olmak istiyorsanız Mutfak’tan bilgi alınız. Hasfırın Caddesi, Kazan Sokak No: 31 Çarşıiçi, Beşiktaş (212) 327 72 05.

SQUASH SEVENLERE

Şampiyona Polat’ta

Polat Health Club’ın Türkiye Squash Şampiyonası 14 Nisan’da. Son katılım tarihi 10 Nisan. İlgileniyorsanız, ayrıntıları www.polathealthclub.com ve (212) 414 18 00’dan öğrenebilirsiniz.

KEDİ SEVENLERE

Gösteri CNR’de

Yeşilköy CNR’deki Pet Fuarı’nda bir kedi gösterisi yapılıyor. Çiğdem Tunç’un sunacağı Alice Kedi Günü yarın saat 12.00-14.00’te. Bunu duyurdum ama ben köpekçiyim, keşke köpek gösterisi olsaymış.


OMLET SEVENLERE

Sebzeli omlet Gezi’de


Taksim Gezi Pastanesi’nin kahvaltısında mantar, hindi füme ve mevsim sebzeleriyle yapılan harika bir omlet var. Omlet 9, tam kahvaltı 16 lira. Kemerburgaz’da da şube açtılar. (212) 292 53 53

NE VAR NE YOK?

CAZ SEVENLERE

Truffaz Babylon’da


Fransız trompet virtüözü Eric Truffaz daha önce Akbank Caz Festivali’nde biraraya geldiği İlhan Erşahin’le birlikte yarın akşam 23.00’te Babylon’da. Biletler 20-30 lira. (212) 292 73 68

TANGO SEVENLERE

Pasional Roxy’de


Arjantinli sanatçılardan oluşan Pasional Tango grubu önümüzdeki perşembe akşamı Roxy’de. Tango bilmeseniz de arada kaynıyorsunuz, çok eğlenceli oluyor. Giriş 15-25 lira. (212) 249 12 83.

LATİN SEVENLERE

Cubasador Hayal’de

Caddebostan Kültür Merkezi’nde açılan Hayal Kahvesi’nde çarşamba ve cuma geceleri Kübalı grup Cubasabor çıkıyor. Özgün çalgılarla yapılan program 19.30 gibi yemekle başlıyor. (212) 467 03 88.

FİLM SEVENLERE

Kısalar Manastre’de


Manastre Kısa Film Günleri başlıyor. İzleyebilir ya da film gönderebilirsiniz. DVD ya da VHS olması gerekiyor. Kurmaca, belgesel, deneysel gibi kategoriler var. Başvuru için: (212) 251 13 23.

AHTAPOT SEVENLERE

Pilav İstanbul’da

Bodrum’un ’karidesli ahtapot pilavı’ artık İstanbul’da. En az 12 kişilik isteniyor, kapınıza getiriyorlar. Porsiyon fiyatı 18 lira + KDV. www.hediyepaketleme.com ya da (216) 347 84 60.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!