Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2006 00:00

Mesajları doğal çiçekler üzerine basıyor

Compact Impact firması doğal çiçekler üzerine yazan, bir yazıcı satıyor. Tabii alet daha çok çiçekçi dükkanları ve büyük kuruluşlar için düşünülmüş. Kim bilir çiçek yaprakları üzerine her türlü mesajı ve motifi basan yazıcı yaygınlaştığında, çiçek demetlerine kart iliştirme geleneği de ortadan kalkabilir. Fiyatı: 1250 Dolar.

Bilgi için: https://compactimpact.com

Nintendo DS Lite

DS Lite, bir önceki Nintendo DS’nin geliştirilmiş modeli. Hemen hemen bildik işlevleri olan alet, ancak daha ince ve daha dar. Ayrıca TFT ekranı da daha net gösteriyor. 13,3 x 7,3 x 2,1 cm boyutlarındaki aletin ağırlığı sadece 218g. Japonya’da Mart ayında piyasaya verilmesi beklenen aletin fiyatı yaklaşık olarak 120 Avro.

Açık havada güvenli TV izlencesi

Kimi televizyon tutkunları açık havada bile televizyon izlemek ister. SunbriteTV televizyonu yağmura, kire ve aşırı soğuğa veya sıcağa ve her türlü haşarata karşı dayanıklı olduğu için açık havada da güvenli televizyon izlencesi sunuyor.

Bilgi için: www.sunbritetv.com

Hazır yiyecekler için özel çanta

Gümüş rengindeki bu termos çantayla, hazır yiyecekler sıcak kalıyor. Tabii soğuk içeceklerinizi de ısıtmadan eve taşıyabilirsiniz. Firma çantanın dondurulmuş yiyecek ve dondurma taşımak için de uygun olduğunu söylüyor.

Bilgi için: www.salvorkiosk.com

Gözlük kılıfındaki hoparlör

Creative firması, gözlük kılıfı büyüklüğünde bir hoparlör üretti. Creative TravelDock 900, dört AAA pili ile 32 saat çalışıyor. 2,5cm büyüklüğündeki iki titanyum hoparlörün her biri 2 vat kapasitesinde. Fiyatı: 100 Dolar.

Bilgi için: www.techdigest.tv/2006

Yataktan kalkmak zor geliyorsa

Bu saat işinize yarayabilir belki. Clocky, bir kez alarm çaldıktan sonra, bulunduğu yerden ayrılıyor ve odanın içinde dolaşıyor. Yani tam anlamıyla insanı sinir ediyor. Bu kadar gürültüden sonra kim uyuyabilir ki? Fiyatı:

Bilgi için: www.clocky.net

Bu mumlar hiç bitmiyor

Bardak biçiminde mumluklar çok moda, ama içine konulan mumlar bir gece bile dayanmıyor. Flickering Votive Candles mumlukları LED’le aydınlatıyor. Üstelik şarj edilebiliyor da. Dolu durumda 10-12 saat aralıksız olarak aydınlatıyor. Altı adet mumluğun fiyatı: 70 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Biracılara özel robot

Japon bira üreticisi Asahi, bira meraklılarına özel bir robot sundu. Asahi robotu aynı anda altı kutu birayı soğutmakla kalmayıp, kendi kendine açıp servis bile yapabiliyor. Firma bu robotu, 36 kupon karşılığında promosyon olarak dağıtıyor. 5000 şirin robot şimdi sahiplerini bekliyor

Işıltılı anılar

Uzun kutu biçimindeki duvar lambası hem yatay hem de dikey olarak kullanılmakta. İçine yerleştirdiğiniz fotoğraflar, ışık sayesinde hoş bir derinlik kazanıyor. Model günümüz minimalist dekorasyon tarzına da uygun.

Bilgi için: www.swissmiss.com

Ateşi uzaktan ölçmek

Japon Ebara Jitsugyo Co, (EJK) tarafından üretilen derece, annelere ve çocuk doktorlarına büyük kolaylık sağlayacak türden. Çünkü çocuklar kulaklarına, koltuk altlarında hele de arkalarına derece koydurmaktan hiç hoşlanmazlar. EJK dereceyi belli bir mesafeye kadar yaklaştırmak yeterli.

Bilgi için: www.akihabaranews.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!