Sevişme sahneleri kötü reklam oldu

Güncelleme Tarihi:

Sevişme sahneleri kötü reklam oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2006 00:00

"Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filmdeki sevişme sahneleriyle dikkat çeken Pelin Batu, "Bu ülkede bazı şeyler ön plana çıkıyor. Hep şöyle denir ya ’reklamın iyisi kötüsü olmaz’ diye. Bence bu sahnelerin basına sızdırılması kötü bir reklam oldu" dedi.

HENÜZ gösterime girmeden Arzu Yanardağ ile Pelin Batu’nun göründüğü çıplak sahneleriyle dikkat çeken "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filminde uyuşturucu bağımlısı bir kadını canlandıran Pelin Batu, filmdeki rolünü iyi canlandırabilmek için Narkotik’ten yardım aldığını söyledi. Batu, "Kokainin nasıl çekilip yapıldığı konusunda bilgilenmemiz gerekiyordu. Narkotik’ten Zafer Ercan’dan ders alıp rolümü en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştım. Bol bol eroin bağımlılığı konusunu işleyen filmler seyrettim" dedi.

Emre Kınay, Arzu Yanardağ, Fikret Hakan gibi oyuncuların yanı sıra, Nebahat Çehre, Serap Ezgü ve İstemi Betil gibi sürpriz isimlerin de oynadığı filmdeki sevişme sahnelerinin basında yer almasına üzüldüğünü söyleyen Batu, "Bu ülkede bazı şeyler ön plana çıkıyor. Hep şöyle denir ya ’reklamın iyisi kötüsü olmaz’ diye, bence reklamın kötüsü de vardır. Bence bu tür haberlerin çıkması, sevişme sahnelerinin basına verilmesi filmi olumsuz etkiledi" dedi. Genç oyuncu, "Film gösterime girdikten sonra umarım başka konular da ön plana çıkar. Filmde, uyuşturucudan tutun da aile içinde yaşanan şiddete kadar çok önemli konular var. Ama bütün filmin birkaç sevişme sahnesinden ibaretmiş gibi gösterilmesi beni rahatsız etti" açıklamasında bulundu.

Eski diplomat İnal Batu’nun kızı olarak anılmasının kendisini rahatsız ettiğini de söyleyen Pelin Batu, "Babamın adının kullanılması beni çok rahatsız ediyor. Benimle ilgili özellikle sinir bozucu haberlerde babamın adını anıyorlar. Bunu yapanlar için iyi bir malzeme herhalde. Film seyredilince bunun konu edilmeyeceğini düşünüyorum. Zamanla kullanılmayacağına inanıyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!