Cinayeti son sevgili çözecek

Güncelleme Tarihi:

Cinayeti son sevgili çözecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2001 02:02

Kumburgaz'da, eski sevgilisi 17 yaşındaki M.A. tarafından başından vurularak öldürülen Gamze Salman'ın davası, askerdeki son sevgilisi Gökmen Kaya'nın ifadesine kilitlendi.

Polis memuru annesinin silahıyla Gamze Salman'ı öldüren, kendi kafasına da kurşun sıkarak intihar etmek isteyen M.A., eski kız arkadaşını yanlışlıkla vurduğunu ileri sürmüştü. Cinayet sırasında Gamze'nin yanında olan Kaya'nın ifadesinin alınması için askerlik yaptığı birliğe yazı yazıldı. M.A. önceki duruşmada verdiği ifadede olayı şöyle anlatmıştı:

Cezası hafifleyecek mi?

‘‘Gamze, olaydan iki gün önce, bana alaylı bir şekilde laf attı. Daha sonra da barışmak istediğini söyledi. Pazar günü buluşmak için anlaştık. Olay günü, beni sürekli tehdit eden Gökmen'e karşı kendimi korumak amacıyla annemin silahını alıp sahile gittim. Gamze ile Gökmen'i birbirlerine sarılmış şekilde gördüm. Gökmen yanıma gelip ‘Seni buralarda görmeyeceğim demedim mi?' dedi. Gamze bana küfür ederken Gökmen de beni yere düşürdü. Silahımı rastgele ateşledim. Yanlışlıkla Gamze'yi vurdum.’ Gökmen Kaya’nın ifadesinde Salman'ın yanlışlıkla vurulduğu anlaşılırsa M.A.'nın cezası hafifleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!