Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2006 00:00

seçin

Ayakkabı ve aksesuvar mağazası zinciri Hotiç’te 28 Şubat tarihine kadar indirim var. Tüm ürünlerde 200 YTL’ye kadar yüzde 30, bunun üzerindeki alışverişlerde yüzde 40 indirim yapılıyor.

dansedin

Beşiktaş Kültür Merkezi, 15 Ocak pazar günü Bostancı’da festival gibi bir rock konseri düzenliyor. Konsere sırasıyla İstanbul Attack (üstte), Dorian, Gripin, Manga, Vega grupları katılacak. Kapılar 16.00’da açılacak, İstanbul Attack 17.00’de sahneye çıkacak. Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserin bileti 20 YTL. Biletler www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi gişesinde satılıyor.

giyin

İtalyan markası Stefanel’de spor ve rahat modeller, trikolar, gömlekler, ayakkabılar, çantalar, şallar ve pek çok aksesuvar var. Şubat ayı içinde marka ikinci kez indirime girecek.

dinleyin

Sakıp Sabancı Müzesi’nde Toyota’nın sponsorluğuyla cumartesi günü konserler düzenleniyor. Bu cumartesi caz topluluğu Marian Petruscu Üçlüsü bir konser verecek. Marian Petruscu’ya basta Mihai Petrescu, davulda Raimo Vayrynen eşlik edecek. İsteyen müzede önce Picasso sergisini gezip sonra 19.00’daki konsere katılabilir. Sergiyi konserden sonra da gezmek mümkün. Konser biletleri 12-27 YTL. Bilgi için: www.ctskonserleri.com

deneyin

Logitech iki yeni kompakt Bluetooth cep telefonu kulaklığı çıkardı. Logitech Mobile Traveller Kulaklık (59.95 Euro) ve Logitecn Mobile Express Kulaklık (39.95 Euro) çok hafif: İkisi de 17 gram.

kullanın

Sally Hansen kozmetik markası yeni bir ürün çıkardı. Marka, Nail Growth Miracle adlı bu ürünün tırnakları 5 gün içinde yüzde 30 daha fazla büyüttüğünü söylüyor.

eğlenin

Son zamanlarda meşhur olan Direc-t Grubu, bu gece ve yarın gece İzmir’de Dungeon Bar’da olacak. Bu ilginç rock grubunun ikinci albümü "Olympos-Kırılmış Bir Dalga Gibi" bir süre önce piyasaya çıktı. Dungeon Bar: 83. Sokak No. 14 Bornova. Tel: 0232-343 03 77.

faydalanın

İkea 6 Ocak’ta yılbaşı indirimine girdi. Ünlü mobilya mağazasının indirimi 27 Ocak tarihine kadar sürecek. Örnek olarak birkaç fiyat verelim: Yorgan ve yastık kılıfı 44.95 YTL’den 17.95 YTL’ye, yatar koltuk 249 YTL’den 119 YTL’ye, kayın kaplama bir cam sepha 249 YTL’den 99 YTL’ye, Storm ayaklı lamba 59 YTL’den 24.95 YTL’ye indi.

gezin

İstanbul Ataköy Galleria Alışveriş Merkezi’nde 16-29 Ocak arasında yani tüm yarıyıl tatili boyunca görülebilecek "Minyatür Tren Sergisi"ni açıyor. Sergide tarihi tren maketleri yer alıyor. Galleria’da ayrıca bir kağıt katlama sanatı (origami) atölyesi açılacak.

için

Fransa’da, Avrupa’nın biyoloji üssü Sophia Antipolis’te kurulmuş bir nanoteknoloji şirketi olan Microfluid Biotechnology, gereksiz mineral ve kimyasal maddelerden arındırılmış, "mikronize" edilmiş, doğal aktif maddeler "yüklenmiş" yeni nesil bir içecek serisi sunuyor. Eczanelerde satılmaya başlanan Mincifluid’in hücreler tarafından kolayca emilerek yağların ve selülitlerin vücuttan atılmasını sağladığı söyleniyor. Yemeklerden en az 1 saat önce veya sonra içilmesi gerekiyor. Danışma hattı. 0216-578 55 66.

deneyin

Dünyanın ilk hijyenik kadın pedi, 1921’de ABD’de Kimberly-Clark tarafından üretildi. Kotex adlı bu ped 85 yıldır üretiliyor. İşte Kotex, genç bir nüfusa sahip olduğu için geçen yıl hijyenik ped pazarının yüzde 27 büyüdüğü Türkiye’de ilk kez piyasaya sürülüyor.

gidin

İstanbul Maslak Parkorman’da cumartesi akşamları Zeliha Sunal’ın eğlenceli şovları var. Zeliha Sunal saat 22.30’da Parkorman’daki Pine’de sahneye çıkacak. Caz, müzikal, film müzikleri, kısacası her şeyi söylüyor. Tel: 0212-328 20 00. www.parkorman.com.tr

görün

Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, Türkiye’nin en ilginç mimari dokusuna sahıp kentlerinden Mardin’de 5 yıl içinde çektiği fotoğrafları, 18 Ocak’ta İstanbul Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilemeye başlıyor. Sergide 50 fotograf var. Fotografevi Yayınları’ndan çıkacak albümde ise 75 fotograf ve 23 deneme yer alıyor. Serginin ve albümün sponsorluğunu Genpa yapıyor.

tadın

İstanbul Levent’teki Mövenpick Oteli’nde lobinin hemen yanındaki BarAdoX’da hafta içi 18.00-20.00 arasında noodle akşamları düzenleniyor. Bu Asya makarnasının çeşitleri var: Acı tatlı lime soslu, susamlı tavuk ve Hindistan cevizi soslu, istiridye soslu noodle’ı deneyebilirsiniz. Tel: 0212-319 29 29 (3822).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!