Hediye fuarları hálá açık

Güncelleme Tarihi:

Hediye fuarları hálá açık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2005 00:00

İstanbul’da yılbaşı alışverişine yönelik açılan iki fuar var. İkisi de yarın akşam saatlerine kadar hizmet vermeye devam ediyor. Yeşilköy’deki CNR Fuar Merkezi ve Harbiye Askeri Müze’de açılan fuarlarda, giysiden oyuncağa, süs eşyalarından kitaba ve antikaya pek çok şeyi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Fiyattan daha önemlisi alternatifleri bir arada görebilme imkanı.

Yılbaşı alışverişinde son iki güne girdik. Pek çok kişi eksik kalan hediyelikleri tamamlamaya çalışıyor. Artık geleneksel bir hal alan hediye fuarları bu yıl da açıldı. İstanbul’daki iki büyük fuar, yarın akşam saatlerine kadar açık kalacak. Daha önce rastlamadığınız ilginç hediyeliklere rastlamanız mümkün.

Yeşilköy CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl üçüncü kez düzenlenen, Hediyelik Eşya ve Armağan Günleri Fuarı’na 200 firma katılıyor. Yılbaşı süslerinden antika hediyelik eşyalara, kitap ve oyuncaktan gıdaya kadar birçok seçenek var. Fuara giriş ücreti 2 YTL.

Fuarın ilginç duraklarından biri Avrupa Çiftliği. Canlı evcil hayvanlar satıyorlar. Yavru kedi ve köpekler özellikle çocuklar için iyi bir hediyelik olabilir. Dışarıda perakende satışı olmayan Avrupa Çiftliği’nde fiyatlar 200-500 dolar arasında.

Puzzle (Yap-boz)’lar fuarın dikkat çekenlerinden. İsterseniz kendinizin veya sevdiğiniz birinin fotoğrafından puzzle yaptırabiliyorsunuz. Fiyatları 15 YTL’den başlıyor.

Hediye olarak ev eşyası düşünenlere, devekuşu yumurtasından yapılmış aydınlatma araçları güzel bir alternatif olabilir. Fiyatları 15-90 YTL. Sevdiklerinize verdiğiniz hediyelere kendinizden bir şeyler katmak istiyorsanız , ebru sanatını ustasıyla birlikte deneyerek, kendi eserinizi yaratabilirsiniz. Fiyatı 10 YTL.

Yeni yıl süsleri de piyasaya göre daha uygun fiyatlara satılıyor, 1 -20 YTL arasında. Kırmızı iç çamaşırlarının fiyatı 1,5-40 YTL arasında değişiyor. Fuarda ayrıca otantik kıyafetler, tunikler, atkı ve bereler bulabilirsiniz.

Hazır fırsatını bulmuşken yaklaşan Kurban Bayramı için de bir şeyler bakabilirsiniz. İpek kravatlar ve özel kumaş gömlekler 12.5 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

ÖZEL OTOBÜS SEFERİ VAR

Metro ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz CNR fuar alanına, İETT de otobüs seferleri düzenliyor. Otobüsler, Taksim AKM önünden 11.00-22.00 arasında her saat başı kalkıyor.

OKSİJEN BARDA YORGUNLUK ATIN

Grup Medya Fuarcılık tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Hediyelik Eşya Fuarı, geçmiş yıllarda Beşiktaş’ta kuruluyordu. Bu yıl Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi Ahmet Fethi Paşa Salonu’na taşınmışlar. Yarın akşama kadar gezebilirsiniz. Toplam 120 firma katılıyor. Seramikten elektrikli ev aletlerine, deri giyimden kozmetiğe kadar birçok alternatif var. Fuarın giriş ücreti 1 YTL.

Fuarda dikkatimizi çeken bazı ürünler ve fiyatları: Üç boyutlu kabartma tablolar 20-65 YTL. Sevdiklerinize yeni yılda söylemek isteyip de söylemeyemediklerinizi, bardaklara yazdırıp sürpriz yapabilirsiniz, fiyatı 5-30 YTL arasında değişiyor. Kenya’dan gelen ahşap süs eşyaları 1-300 YTL arasında fiyatlarla satılıyor. Hediyelik ararken yorulanlar, aromalı oksijen barlarda kendine gelebilir. Oksijen maskeleri ile saf oksijen solumasınızı sağlıyorlar. Bu da insana zindelik kazandırıyor. Oksijeninizi elma veya Akdeniz aromalı alabilirsiniz. Bu sistemden yararlanmanın 10 dakikası 10 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!