Yenibir.com’dan değişim ve gelişim

Güncelleme Tarihi:

Yenibir.com’dan değişim ve gelişim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2005 10:16

İş hacmindeki büyük artış nedeniyle bağımsız bir operasyon halinde yeniden yapılanan Yenibir.com, bir yandan bireysel ve kurumsal üyelerinin sayısını hızla artırırken, diğer yandan da Türkiye’nin farklı noktalarında yeni ofisler açıyor. Yenibir.com bir yıl içinde 600 bin bireysel, 6 bin kurumsal üye kazandı ve 5 ilde yeni ofisler açtı. Ayrıca sitenin arayüzünde de önemli değişiklikler yapıldı.

Haberin Devamı

Katlanarak artan iş hacmi nedeniyle Hürriyet İnternet Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’den ayrı bir operasyon haline gelen Yenibir.com, bireysel ve kurumsal üye sayısını her geçen gün artırıyor. Yenibir.com’un bireysel üye sayısı 1,6 milyonu geçerken, kurumsal üyelerinin sayısı da 12 bini aştı. Sadece son bir yıl içinde 600 bin birey ve 6 bin firma, Yenibir.com’dan hizmet almaya başladı.

 

Yeni projeler ve uygulamalarla atağa geçen Yenibir.com, Türkiye genelinde daha etkin biçimde faaliyet gösterebilmek için 5 ilde ofis açtı. İstanbul’daki merkezin yanı sıra, artık Ankara, Bursa, İzmir, Adana ve Antalya’da da Yenibir.com ofisleri bulunuyor. Büyüyen kadrosu ve yeni ofisleriyle daha da iyi hizmet sunmayı hedefleyen Yenibir.com, önümüzdeki aylarda başka illerde de ofisler açacak.

 

Haberin Devamı

Yeni bir yüz

 

Yenibir.com ayrıca, arayüzünü de yeniledi. Bu yeni arayüz sayesinde, iş arayanlar artık site haritasına ve Yenibir.com yazarlarının yazılarına sitenin her noktasından ulaşabiliyor. Kullanıcılar, ayrıca online insan kaynakları sektöründe ilk kez uygulanan RSS sistemi sayesinde, Yenibir.com’a yeni giren ilanlara anında ulaşabiliyorlar. İlgilendikleri ilanları, sektörüne, iş alanına, şehrine veya pozisyonuna göre sıralayarak sisteme giren kullanıcılar, bu özelliklerdeki ilanlar yayına girdiği anda, önizleme moduyla ekranda ilanı görebiliyorlar.

 

Bunun yanı sıra, Yenibir.com’a iş başvurusu yapanlar, hangi aşamada olduklarını grafikler aracılığıyla takip edebiliyorlar; böylece başvuru süreci de kolaylaşıyor. Yenibir.com’daki bir başka değişiklik de, bir ilana başvururken, aynı firmaya daha önce başvuruda bulunup bulunmadığının görülebilmesi. Yani, aynı firmaya daha önce özgeçmiş gönderilmişse, bu bilgi kullanıcıya anında hatırlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!