Görüntüleri çekeni mahkemeye veriyor

Güncelleme Tarihi:

Görüntüleri çekeni mahkemeye veriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2005 01:49

Basın kuruluşlarına gönderilen ve Gamze Özçelik’e ait olduğu iddia edilen porno görüntülerini, ünlü mankenin eski sevgilisinin çektiği öne sürüldü. Özçelik’in ve ailesinin basketbolcü olan eski sevgiliyi mahkemeye vermeye hazırlandığı öğrenildi. Gamze Özçelik’le dün nişanlanacağı bildirilen sevgilisi Mehmet Mutlu’nun yollarını ayırdığı bildirildi.

Bir süre önce basın kuruluşlarına e-posta ile gönderilen görüntülerdeki yarı baygın kadının Gamze Özçelik olduğu iddiası, ünlü mankene zor günler yaşattı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra olayın ‘komplo’ olduğunu söyleyen Gamze Özçelik cephesinde, yeni bir gelişme yaşandı. Görüntüleri Özçelik’in basketbolcu olan eski sevgilisinin çektiği iddia edildi. Bunun üzerine Gamze Özçelik’in annesi Tülin Özçelik’in mahkemeye başvurarak, çeken kişi hakkında dava açacağı öğrenildi. Bu arada görüntüleri çektiği iddia edilen basketbolcünün hálá aynı cep telefonunu kullandığı da gelen bilgiler arasında.

MUTLU’YLA AYRILDILAR

İlaç firması sahibi Mehmet Mutlu ile dün nişanlanmaları beklenen Gamze Özçelik, ruhsal durumunun çok bozuk olması nedeniyle nişan tarihi ertelediklerini açıklamıştı. Yakın dostların telefonla haftalar öncesinden davet edildiği nişanın sürpriz bir kararla ertelenmesinin ardından Mehmet Mutlu, ‘Nişan ertelendi. Çünkü Gamze’nin psikolojisi çok bozuk. Bir süre tedavi görecek. Ben de şu an şehir dışındayım, fazla bir şey bilmiyorum. Nişan gününe Gamze’nin ailesi karar verecek. Tarih belli değil, ama bu nişan olacak’ demişti.

Ancak çift son dakikada yollarını ayırdı. Kenan Doğulu, Volkan Büyükhanlı ve Aydın Karabulut ile Hollanda’ya tatile giden Mehmet Mutlu’nun yola çıkmadan önce Gamze Özçelik’i arayarak ‘Lütfen ben dönene kadar eşyalarını toplayıp evden ayrılırsan sevinirim’ dediği öğrenildi. Gamze Özçelik, bir süredir Mehmet Mutlu’nun Acarkent’teki evinde yaşıyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!