Fenerbahçe kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2005 01:16

Tuncay için karar Daum’da

F.BAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, bugün oynanacak Ankaragücü maçı öncesinde iki futbolcuyu oynatıp oynatmayacağı konusunda net karar veremedi. Milli maçlar sonrası İstanbul’a yorgun gelen Alex, dünkü idmana katılırken, sakatlığı geçen Tuncay’ın durumu bugün netlik kazanacak. Daum iki oyuncu ile sabah bir görüşme yapacak ve Schalke 04 maçı öncesinde kararını verecek.

Genç Milli Takım’da 3 Fenerbahçeli

AVRUPA
19 Yaş Altı (A) Gençler Futbol Şampiyonası 1. tur 9. grup eleme müsabakalarına katılacak milli takımın kadrosuna Fenerbahçe’den Ali Melih Özçelik, Gürhan Gürsoy ve Güven Güneri de alındı. 23 Ekim’de Romanya ile Söke Stadı’nda karşılaşacak milliler, gruptaki 2. maçını 25 Ekim’de Arnavutluk ile Kuşadası’nda oynayacak. Genç milliler, grubun 3. ve son maçında, 27 Ekim’de Makedonya ile aynı yerde karşı karşıya gelecek. Grupta ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura çıkarak, 2. tur eleme grubunda mücadele edecek. Cem Pamiroğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı milli takım, 17 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’te Kuşadası’nda toplanacak.

F.Bahçe çok önde

F.BAHÇE
ile Ankaragücü ligde bugün 85. kez karşı karşıya geliyor. İki renkdaş takım arasında bugüne kadar oynanan 84 maçta, Fenerbahçe’nin 53-7 gibi büyük bir üstünlüğü var. Kanaryaların attığı 151 gole, başkent temsilcisi 51 golle cevap verdi.

Bayanlar’ın kupa sevinci

BEŞİKTAŞ
’ı devirerek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 5. kez kazanan Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Bayan Basketbol Takımım Menajeri Didem Akın, ‘Harika bir duygu yaşıyorum.Oyuncularımız tam bir yıldızlar topluluğu ve bu kupayı çok istiyorlardı’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!