MDHP: TBMM Bilal ErdoÄŸan kaçırılırsa mı toplanacak

Güncelleme Tarihi:

MDHP: TBMM Bilal Erdoğan kaçırılırsa mı toplanacak
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 28, 2005 11:51

Jandarma er Coşkun Kırandi’nin ardından Bingöl’ün Yayladere ilçesinin AKP’li belediye başkanı Haşim Akyürek’in de kaçırılması üzerine MDHP Genel Başkanı Yusuf Erikel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, "Bilal Erdoğan kaçırıldığında mı TBMM’yi toplayacaksınız" sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Milli Demokrat Halk Partisi (MDHP) Genel Başkanı Erikel yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin şanı, şerefi olan askerlerimiz şehit edilip kaçırılıyor. Valilerimize pusular kuruluyor ve Belediye başkanı teröristler tarafından kaçırılıyor, TBMM’dekiler hala tatil keyfindeler" dedi.

 

Erikel, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, "Bilal Erdoğan kaçırıldığında mı TBMM’yi toplayacaksınız" diye sordu. Erikel son derece ağır ifadeler taşıyan açıklamasını şöyle sürdürdü:

  Â

"Kaçırılan askerimiz bu ülkenin namusu-şerefidir. Sizler hala bunun farkında değilsiniz ki tatillerde keyifler çatıyorsunuz. Eşkiyalar sizin basiretsizliğinizi iyi tespit etmiş ki sizinle pazarlık yapıyor. Bununla da yetinmeyip Belediye başkanını kaçırıyorlar, valilerimize pusular kurabiliyorlar. Türkiye’de asayişin var olduğunu ve toplumun huzurunun olduğunu söylemek Deve Kuşu gibi kafasını toprağa gömüp, saklandığını zannetmektir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!