Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2005 02:11

En iyi şekilde ağırlayacağız

MİLLİ Takımlar yöneticisi Zekeriya Alp, İnönü Stadı’nda futbol şöleni olacağını ifade ederek şunları söyledi: ‘Yunanistan Milli Takımı’nı en iyi şekilde misafir edeceğiz. İnönü Stadı’nın atmosferinde Yunanistan karşısında sergileyeceğimiz futbolla alkışlanacağız. Taraftarlarımız şimdiden yerlerini ayırtsınlar.’

Sağlam bıraktı Kocaman imzaladı

SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün kulüp başkanı İsmail Uyanık’la yaptığı görüşmeden sonra görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sağlam, takıma daha fazla fayda sağlayamayacağını belirterek istifa ettiğini belirtti. Teknik direktör Saffet Susiç ile yollarını ayıran Konyaspor ise, AykutKocaman’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tuborg'un gençleri Türkiye şampiyonu

ANTALYA'da düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda, finalde Ülker'i 67-64 yenen Tuborg Pilsener, şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise Karşıyaka, Efes Pilsen'i 84-79 yendi.

Gençler, UEFA'ya kapak oldu

AVRUPA 17 Yaş Altı Gençler Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Türkiye Genç Milli Takımı, UEFA'nın aylık dergisinin haziran ayı sayısına kapak oldu. Dergi, millilerin 2-0’lık Hollanda galibiyetinin büyük başarı olduğunu yazdı.

Transfer sezonu bugün başlıyor

FUTBOLDA 2005-06 sezonunda birinci transfer ve tescil dönemi bugün resmen başlıyor. Türkiye liglerinde yer alan kulüpler, bugünden itibaren başlayacak transfer sezonunda, kadrosuna katmak istediği futbolculara 1 Eylül'e kadar imza attırabilecek. Liglerde 2005-2006 sezonunun ikinci transfer ve tescil dönemi ise 1 Ocak ile 1 Şubat 2006 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!