Cahide’de çifte doğum günü

Sermin Çapa ile Nahide Büyükkaymakçı, doğum günlerini önceki gün aynı mekanda kutladı.

Parti için Pera Palas’ın karşısındaki Cahide 15’i seçen ikili, Drug Queen adlı şov grubunun gösterileri eşliğinde kesilen pastanın mumlarını da birlikte söndürdü. Tilda Tezman, Hakan Elyaban, Meral Okay, Gülsüm Sami gibi birçok tanınmış simanın katıldığı gecede mekanın patronu İzzet Çapa da eski yengesi Sermin Hanım’ı çok sevdiğini, bu mutlu gününde onun yanında olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Bu arada Sermin Çapa, yaşının 50’nin üzerinde olduğu konuşulsa da o gün kaç yaşına girdiğini söylemeye yanaşmadı.

Her pazartesi aynı adresteler

Florya’daki Kaşıbeyaz’ın yanına geçtiğimiz aylarda Sesto Senso adlı bir İtalyan restoranı açılmıştı. Galatasaray’ın teknik direktörü Georghe Hagi de eşiyle haftanın ilk günü oraya uğramayı adet edindi. Şef aşçı Metin Çelik’in elinden çıkan İtalyan rizotto, el yapımı makarnalar, özel soslu salatalar ve İtalyan tatlıları, damak zevkine düşkün olan Hagi çiftini belli ki memnun ediyor. İlerleyen saatlerde kulüp havasına bürünen, DJ Taner’in müzikleriyle hareketlenen, 700 kişi club ve 50 kişi restoran kapasiteli Sesto Senso’nun sahibi Suat Kaşıbeyaz ve işletmecisi Candan Topdemir ise Hagi gibi daha pek çok ünlü ismin mekanlarına rağbet etmesinden memnun...

Hayallerin ötesinde

Bodrum-Göltürkbükü’nün doğa harikası turkuaz renkli özel koyunda bulunan İberotel, Bodrum Princess misafirlerine 5 yıldızın ötesinde bir konfor sunuyor. 440 delux oda ve 26 suitten oluşan bu tesis içinde yer alan, kendine ait ayrı bir resepsiyonu, salonu ve muhteşem manzaralı kahvaltı terası olan butik otel ise VIP misafirler için düşünülmüş. Tüm bu özelliklere sahip İberotel Bodrum Princess, 2005 yazının en gözde adreslerinden biri olacak gibi görünüyor. Otel, kongre merkezi, restoranlar, SPA center, özel havuzlu ve özel plajlı villalarıyla dikkat çekiyor.

Kampanyaya destek veriyor

Gülgün Tüzün, 13-24 Mayıs tarihleri arasında açacağı resim sergisi için hazırlıkları tamamladı. Serginin gelirinin bir bölümünü TOÇEV, Show TV ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte yürüttükleri ‘Yaşasın Okulumuz’ kampanyasına bağışlayacağını belirten Tüzün, bu sayede Anadolu’daki köy ilkokullarının onarımına katkıda bulunacak. Sergi, sanatseverlerle Teşvikiye Fırın Sok. No:17’deki müzayede, antika ve sergi salonunda buluşuyor.

Kalbi hálá boş

Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı, Gökmen Gökbakan ile iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Beraberliğin Gökbakan’ın çapkınlıkları nedeniyle sona erdiği konuşulurken, Mızraklı ile ilgili de bir iddia ortaya atılmış ve genç kızın adı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’le anılmaya başlanmıştı. Ancak işin aslı öyle değil. Melissa Mızraklı, Mithat Can’la arkadaşça görüşüyor ve kalbi hálá boş... Anlaşılan uzun süreli ilişkinin izlerini silene kadar da öyle kalacak.

Türk binicilerle buluştu

Kemer Golf & Country Club’ın davetlisi olarak İstanbul’a gelen Olimpiyat Şampiyonu Brezilyalı ünlü binici Rodrigo Pessoa, geçtiğimiz hafta başarılı Türk binicilerle KG&CC Orman Evi’nde bir araya geldi. Buluşmaya Armağan Özgörkey, Avni Atabek, Tuncer Can, Esra-Emir Demirsoy’un da arasında bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı.

Birincilik geldi

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 2005 sezonunun ilk yarışı olan Castrol Ege Rallisi’nde son derece başarılı bir performans gösteren Hyundai Assan Motorsports, Serkan Yazıcı’nın yarış dışı kalmasına rağmen Türkiye Ralli Markalar Şampiyonası’nda 14.4 puan ile liderliğe yükseldi. Hyundai Assan Motorsports, Ali Deveci ve Ömer Tolon ile elde ettiği puanlar sonucunda Türkiye Ralli Markalar Şampiyonası’nda en üst sıraya yerleşti. 10 özel etaptan oluşan rallinin finişine, Hyundai Accent WRC ekibi Ali Deveci-Özden Yılmaz ikilisi genel klasman ikincisi olarak ulaştı. Hyundai Assan Motorsports Takımı’nın diğer ekibi Ömer Tolon-Özgür Okan ikilisi ise ilk gün aldıkları 1 dakika, 10 saniyelik zaman cezasına rağmen, genel klasmanda 5’inci sırada yarışı bitirerek, takımı Türkiye Ralli Markalar Şampiyonası’nda liderliğe yükseltti.

Son iki hafta

Levent’teki People adlı restoran iki hafta sonra kış sezonunu ve kapılarını kapatıyor. O zamana kadar müdavimlerin Betül-Bülent ikilisinin şarkıları eşliğinde eğlenmeye devam edeceklerini söyleyen işletmeci Ali Sayar, geçen akşam arkadaşları Kerem Alışık ve Faruk Saraç’la Etiler Şamdan’daydı... Birkaç gün önce MGD’den ‘Yılın en iyi erkek modacısı’ ödülünü alan Saraç’ın başarısını kutladığı geceden bir başka haber de Sayar’ın önümüzdeki yaz aylarında Laila’yı işleteceğinin kesinleştiği oldu.

Paris’ten döndüler

Ercan-Müge Canmutlu çifti, iki hafta önce Paris’te kısa bir tatil yapmıştı. İstanbul’a döner dönmez de Anadolu yakasındaki evlerinde dostlarına bir davet verdi Canmutlu çifti... Bir yandan da modacı annesi Ayla Dümer’in yaz defilesi için koşuşturan Müge Canmutlu, bu yoğunluk yüzünden şu sıralar dinlenmek için evinde inzivaya çekilmiş konuşulanlara göre. Bu arada anneannesinin görmeden duramadığı Can’ın, babası Ercan Canmutlu’nun küçük bir kopyası olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğunu da belirteyim.

Kavgada yokmuş

Geçtiğimiz hafta 360 Derece adlı kulüpte olay çıkmıştı. Selin Toktay ve Serkan Şedele’nin taşkınlıkları sonucunda çıktığı ileri sürülen kavgaya Murat Kip’in de adı karışmıştı. Bu haberler üzerine görüştüğüm Kip, böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını, kendisinin o tarihlerde iş gereği New York’ta bulunduğunu söyledi. Özetle 360’daki kavganın sırrı bir türlü çözülemiyor.
Yazarın Tüm Yazıları