Bebek evde kalmış

Tiyatrocu Suat Sungur, 1,5 yıl önce Ahu adlı bir güzelle nikah masasına oturmuştu.

Çiftin iki ay önce bir bebekleri oldu. Geçtiğimiz hafta ilk defa Ege adını verdikleri oğullarını bakıcıya bırakıp Altın Kelebek ödül törenine katılan Ahu-Suat Sungur çifti çok mutlu görünüyordu.

Seksi kardeşler

Yeşilçam’ın emektarlarından Bilal İnci’nin torunları Ayça ve Ayçin İnci kardeşlerin son dönemlerde keyiflerine, mutluluklarına diyecek yok. Ayçin İnci, rol aldığı ‘O Şimdi Mahkum’ filminin vizyona girmesiyle birlikte gündeme gelmekten dolayı mutlu, Ayça ise gitarist Levent Candaş’la beraberliğinin mutlu mesut sürmesinden... İki kız kardeş geçtiğimiz hafta katıldıkları davette, cesur kıyafetleri, seksapelleri ve mütevazılıklarıyla beğeni topladı.

Teoman’a tam not

Türk sinemasının önemli yüzlerinden Selma Güneri, geçtiğimiz gece oğlu Umut Sezgin ile Beyoğlu’nda Balans ve Manevra filmini izlemeye gitti. Salondan çıkışta filmi çok beğendiklerini söyleyen Güneri, ‘Teoman güzel film yapmış’ dedi.

DMC ile anlaştı

Geçtiğimiz aylarda basından gizli olarak nikah masasına oturan Haluk Levent, önceki gün eşi Neslin Levent ile Garage Art Gallery’nin açılışına katıldı. Ne nikah sırasında ne de sonrasında eşiyle poz vermeye yanaşan sanatçı, Kelebek objektiflerine eşiyle birlikte gülümsedi. Ressam-heykeltıraş Şahin Paksoy’un eserlerini inceleyen Levent, sanatçının bir tablosunu aldı. Bu arada Doğan Music Company (DMC) ile anlaşan Haluk Levent’in ‘Annemin Türküleri’ adını verdiği albümü perşembe günü piyasaya çıkacak. Levent, yeni albümündeki türkülerin herkesi etkileyeceğini söyledi.

Polisler seçti

Polis Akademisi, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Yılın En İyileri’ töreninde birçok ünlü isme ödül verdi. Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrencilerine uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen ödüller, Polis Akademisi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kanal D’de yayınlanan ‘Arena’ isimli programıyla Uğur Dündar, CNN Türk’te yayınlanan ‘Manşet’ isimli programıyla Mehmet Ali Birand, Radikal gazetesi yazarı Nuray Mert, oyuncu Mehmet Aslantuğ, Selçuk Yöntem, Şafak Sezer, teknik direktör Ziya Doğan ve şarkıcı Demet Akalın da ödül alan isimler arasındaydı. Yılın pop şarkıcısı dalında ödüle layık görülen Demet Akalın, göğüs dekoltesiyle Polis Akademisi’ndeki törenin en çok ilgi gören ismi oldu.

Ayrılık çanları çalıyor

Dürnev-Güven Kıraç çifti geçtiğimiz aylarda tartışmış, bu tartışma sonucu Güven Bey evden ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta Taksim civarında bir otele yerleşen Kıraç, evdeki eşyalarını da arkadaşı Mirkelam’la aldırtmış. Çiftin cephesinden her an bir boşanma haberinin gelebileceği konuşuluyor. Güven-Dürnev Kıraç çifti dört yıllık evliliklerini her an bitirebilirler..

Tehlikeli açılış

Avcılar E-5 yolu kenarında bulunan Şalvarlı Et Mağazası’nın önceki günkü açılışında, türkücü İbrahim Tatlıses, mankenler Aysu Baceoğlu, Tuğba Özay, Asuman Krause ve Şeçkin Piriler, halka et dağıttı. Ancak bir ara mağazanın en üst katına çıkarak halka balon atmaya kalkışan Özay, bu sırada düşme tehlikesi atlattı. Mankeni düşmekten son anda şoförü kurtardı. Bu arada açılışa gelirken kullandığı 200 milyarlık Range Rower marka otomobiliyle dikkat çeken Aysu Baceoğlu ise, ‘Aşkı satın alamıyorum ama onun yerine araba satın alıyorum’ sözleriyle herkesi şaşırttı.

Burunda halka alında dövme

Geçtiğimiz ay adının Okan Bayülgen’le aşk dedikodularına karışması üzerine ‘Biz arkadaşız, sevgili değil’ şeklinde açıklama yapmak durumunda kalan Doğa Rutkay, önceki gün düzenlenen bir davete yalnız katıldı. Gecede burnundaki halka ve alnındaki dövme ile dikkat çeken Rutkay, bir ara karşı karşıya geldiği eski sevgilisi Mehmet Ali Alabora ile koyu bir sohbete daldı.

Arkadaşlığa devam

Dilek Sabancı, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Çağan Erdil’le evlenebileceğini açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın üzerinden sadece birkaç hafta geçmişken, ikili arasında bir takım sorunlar başgösterdi, evlilik planları iptal edildi. Sonrasında yeniden buzlar eridi. Gerçi evlilik kelimesi ağızlara alınmaz oldu, ama Sabancı ve Erdil’in arkadaşlığı güzel bir şekilde sürüyor.
Yazarın Tüm Yazıları