Formda bir vücut için

Amerika ve Avrupa’dan sonra Türkiye’ye getirilen ve ilk kez İdol Estetik ve Güzellik Merkezi’nde uygulanmasına başlanan Beautytek cihazı sayesinde, birçok acı veren yöntemin aksine ağrısız sızısız incelme vaat ediliyor.

Özellikle daha dik göğüslere sahip olmak isteyenler üzerinde etkili olduğu belirtilen cihazın farklı uygulama özellikleriyle zayıflama, selülit tedavisi, karın ve kalça toparlama gibi etkileri de var. Opr. Dr. Aybars Akkor’un muayenehanesinin açılışına dayısı Ertuğrul Akbay’da katıldı. Tel: (212) 257 11 75

Albüm hazır

Alişan, 3 Nisan’da piyasaya çıkacak olan yedinci albümünün tanıtımını A Plus’ta yaptı. 12 şarkıdan oluşan ‘Olay Bitmiştir’ adlı albüm tanıtımına rol arkadaşı Çağla Şikel de katıldı.

Koku yeni fiyat cazip

Spor giyim markası Nike’ın yeni parfümü, geçtiğimiz gece Maslak Princess Otel’de tanıtıldı. Tanıtım kapsamında düzenlenen ve Başak Şahin’in de görev aldığı defile, parfüm kadar ilgi çekti. Bu arada izleyicilere, spor kokmak isteyenler için özel olarak üretilen parfümün satış fiyatının da son derece makul olduğu bilgisi verildi.

Yeni dizi ekranda

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı, Nuran Devres’in senaryosunu kaleme aldığı ‘Üç Kadın’ adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosu, önceki akşam Ortaköy’deki Vezir Restaurant’ta bir araya geldi. TRT 1’de bugün yayınlanacak dizinin kadrosunda yer alan Fikret Hakan, İpek Tenolcay, Nefise Karatay, Zerrin Arbaş, Timuçin Özarslan ve Murat Önalmış, geç saatlere kadar birlikte eğlendi.

Ünlüleri buluşturan gala

Emre Kınay ve Arif Akkaya’nın rol aldığı ‘Kara Sohbet’ adlı oyunun galası, önceki akşam Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kınay’ın eşi Emine Ün’ün konukları karşıladığı geceye pek çok ünlü katıldı.

Doğuma iki ay var

Buket Dereoğlu ile eşi Özgür Özgülgün, şu sıralar çok heyecanlı... İki ay sonra aileye katılacak bebeklerini sabırsızlıkla bekleyen ikili, oğulları için Can ismini seçmişler.

Fotoğraf başı 5 kuruş

‘Büyü’ filminin galasında çıkan yangında ölümden dönen Osman Yağmurdereli, tiyatro galasında fotografını çeken gazetecilere, ‘Öyle bedavaya çekim olmaz. Emre’yi kıramadım. Fotoğraf başına sizden 5 kuruş isterim’ diye takıldı.

Hediyesiyle geldi

Emre Kınay ve Arif Akkaya’nın kurduğu tiyatroya, Emre Kınay-Emine Ün çiftinin kızı Duru’nun ismi verildi. Oyununun galasına katılan Zafer Ergin, minik Duru için bir oyuncak ayı getirmişti.

Mesafeli duruyor

Mısırlı manken sevgilisi Arwa Gouda ile sık sık gazetecilerin karşısına çıkan Özcan Deniz, buna rağmen her nedense hálá sevgilisi ile samimi görünmekten çekiniyor. El ele poz vermeye yanaşmayan ikili, önceki akşam da Nişantaşı’ndaki Beymen Cafe çıkışı birlikte yürürlerken birbirlerine mesafeli durmayı tercih etti.
Yazarın Tüm Yazıları