Medyadan MAGAZİN ALINTILARI

Güncelleme Tarihi:

Medyadan MAGAZİN ALINTILARI
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2005 21:15

Ben Türkiye’nin Jennifer Lopiz’iyim demiş – Tarkan bir kadınla aynı evde yaşıyor, ama buradaki sevgilisi ‘Ben Tarkan’ı iyi tanırım’ diye endişelenmiyor - Zekiyim demem için avukat, doktor gibi kafa patlatmam lazım demiş – Babası da cildi güzelleşsin diye Japon rakısında banyo yapardı – Kenan Işık’ı çok severiz de ankırmenlik ayrı bir iş – Aykut Işıklar İpek Tuzcuoğlu’na haksızlık etmiş... vs magazin alıntıları


JENNİFER LOPEZ BİLE BU KADARINI HAK ETMEDİ!

Yılmaz Morgül: Ben Türkiye’nin Jennifer Lopez’iyim! Bilhassa kalçalarım Lopez kadar güzel...

Bugüne kadar Jennifer Lopez aleyhinde söylediklerimin hepsini geri aldım, ‘güzel’ sanatçıdan özür diliyorum!

Kelebek, 14 Mart

*

BEN TARKAN’I İYİ TANIYORUM, DEMİŞ

Tatlı Hayat köşesinde Ahmet Cumalı’nın haberine göre, Tarkan eski sevgilisi Fransız Aria ile yeniden birlikteymiş, genç kadın Tarkan’ın New York Madison Avenue’daki dairesine yerleşmiş. Cumalı diyor ki “Bu durumdan Tarkan’ın İstanbul’daki sevgilisi avukat Bilge Öztürk’ün de haberi var. Bilge ‘Ben Tarkan’ı iyi tanıyorum. Onun için içim rahat. Sevgilim bana asla ihanet etmez’ diyor.”

Tarkan’la eski sevgilisi aynı evde yaşıyorlar ve Bilge Öztürk ‘Ben Tarkan’ı iyi tanıyorum. Onun için içim rahat!’ diyor. Vatdazıntmin yani ne demek istiyor? Bir bildiği mi var?

Posta, 14 Mart

*

SERİN DURUŞ’tan haftalık arak

- Sırtında Smith Nephnew yazıyor, yani yepyeni Smith... (Show TV’de yayımlanan bir boks maçının spikeri, bir boksörün sırtındaki yazıyı tercüme ediyor)

Milliyet, 15 Mart

*

NE DEDİLER köşeciğinden:

- Zekiyim demem için avukat, doktor gibi kafa patlatmam lazım. Zekâyı daha büyük görevlerdeki insanlar kullanır. Ben çok çabuk sıkılırım, sıkılan insanların zeki olmasına imkân yok... (O Şimdi Asker adlı şarkıyla tanınan Tuğba Ekinci)

Milliyet, 15 Mart

*

TİŞÖRTLE HEMOROİD İLACININ BİR BAĞLANTISI YOK, BOŞUNA ARAMAYIN

‘ÖDÜL REKORTMENİ MAGAZİN GAZETECİSİ’ labelli köşe yazarı Müge Anlı yazıyor:

Ebru Akel’e Usul’ta rastladık. Koştura koştura bir yere gidiyordu. Meğer önde yürüyen genç kıza yetişmeye çalışıyormuş. Hiç tanımadığı kızı durdurdu ve üzerindeki kot ceketi nereden aldığını sordu Ebru. Genç kızın ‘Amerika’dan aldım’ yanıtı üzerine ceketi kendisine satmasını istedi güzel sunucu. Ancak 1 saat dil dökmesine rağmen ‘hayır’ yanıtını aldı.

Bir diğer magazin gazetesinin haberine göre, aynı Ebru Akel, gözlerinin altındaki morluklarla, kırışıklıklarla ve şişlikle başa çıkabilmek için yüzüne... hemodoid kremi sürüyormuş.

Bu iki konunun birbiriyle alakası yok tabii ki...

Vatan-34 ve Takvim-Papatya, 15 Mart

*

BAŞBAKAN’A YAZILIYORUZ GALİBAMSA!

Aynı köşede ertesi günkü manşet haber:

Aliye (dizisiyle) ile yıldızı parlayan Nejat İşler’in Tayyip Erdoğan’(l)a olan benzerliği dikkat çekici. Bu yüzden yakışıklı oyuncunun başbakanın yeğeni olduğu söylentisi aldı yürüdü...

In ın ın... Demek ki ‘Ödül Rekortmeni’ gazeteci Başbakan’ı yakışıklı buluyormuş!

Bizden de bir şey kaçmaz yani!

Vatan-34, 16 Mart

*

BABASI DA SAKİ İLE YIKANIRDI J

‘Ünlüler’in güzellik sırları varmış, mesela Hülya Avşar hergün yüzüne rendelenmiş patates sürüyor, Gülşen bacaklarına kaya tuzu ve soda sürüyormuş.

En güzel ‘güzellik sırrı’ Tarkan’ınki (DOĞRUYSA EĞER): 38 derece banyo suyuna 1.8 litre Japon rakısı (saki) ve bir bardak deniz suyu katıyor, böylece vücudundaki ölü hücrelerin temizlendiğine inanıyormuş.

Şok, 16 Mart

*

HARCAMIŞ GÜZELİM KADINI

Life+ köşesinde Bülent Cankurt dedikodu yapıyor:

Mecburi ayrılık!

Rahmetli işadamı Raif Dinçkök'ün torunu Melis Çiftçi aşktan yana çok şanssız! Daha önce iki kez nişanlanıp ayrılan Çiftçi, bu kez sevgilisi İgal Erbeş'le şeytanın bacağını kıracak gibi gözüküyordu! Ancak bu kez de sevgililerin arasına mecburi bir ayrılık girdi. Çünkü İgal Erbeş, Amerika'ya yerleşmeye karar verdi. Tanışmalarına ön ayak olan Melis'in kuzeni Raif Dinçkök, yakın arkadaşı Erbeş'e geçen hafta 360İstanbul'da bir veda partisi düzenledi. Aralarına artık kıtalar da girdiğine göre, Melis ile İgal'in ilişkisi mazide kalacak gibi gözüküyor. Tabii çıkmayan candan ümit kesilmezmiş derler!!!

Güzelim kadını fena harcamış vallahi, niye bu kadar ‘ümitsiz bir vaka’ olsun?

Sabah’la Günaydın, 17 Mart

*

AMERİKA’NIN VE AVRUPA’DA BÜYÜK KANALLARININ ANA HABER BÜLTENİNİ
TİYATRO OYUNCULARI MI SUNUYOR? BİZE İKİ ÖRNEK VEREBİLİR MİSİNİZ!

Star (gazetesi), oyuncu Kenan Işık’ın Star TV’de ankırmen yani ana haber sunucusu olacağını birinci sayfadan şu cümlelerle verdi:

İLK YILDIZ PARLADI - KENAN IŞIK STAR TV’DE

Kaliteli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla hareket eden Star Medya Grubu’nun bir süredir devam eden hummalı çalışmasının ilk ürünü Kenan Işık... (Kenan Işık = Ürün ?)

Yılların tiyatro sanatçısı ve televizyon dünyasının sevilen ve aranan ismi Kenan Işık artık Star TV’de...

Kenan Işık, güven veren kişiliği, milyonları etkileyen ses tonu ve karizmatik yapısıyla bundan böyle Star Ana Haber Bülteni’ni sunacak. Tıpkı Amerika ve Avrupa’da ünlülerin sunduğu gibi...

Kenan Işık’a insan olarak, sanatçı olarak diyecek lafım yok. Ankırmenliği eski Türkiye üçüncü beşinci güzellerinden daha iyi yapacağına hiç şüphem yok. Ama yine de...

Star, 17 Mart

*

AYKUT IŞIKLAR İPEK’TEN NE İSTİYOR?

Derim ya, Allah insanı Aykut Işıklar’ın eline / diline düşürmesin, diye...

Yazısından bir cümle: Niye hangi gazeteyi elinize alsanız veya TV programına takılsanız karşınıza İpek Tuzcuoğlu çıkıyor? Öyle ya... Halkın daha çok sevdiği, daha güzel oyuncular varken niye hep İpek?

Biraz haksızlık etmiyor musun Aykut Abi?

HO Tercüman, 17 Mart

*

AL SANA CEVAP...

Sanki Işıklar’a cevap verir gibi, aynı gün bir başka magazin köşesi, Mehmet Şehirli diyor ki ‘Başarı sırrını anlattı’. İpek Tuzcuoğlu başarılı olmanın sırrını ‘İşini sevmek, işine sıkı sarılmak ve ihsanlara karşı saygılı olmak’ diye açıklamış.

Gözcü, 17 Mart

*

BU ‘SİRKATİN SÖYLEMEK’ KATEGORİSİNE GİRER Mİ?

Aynı köşede Gönül Yazar’la ilgili bir haber. ‘Taş Bebek’ vasiyetini açıklamış, ‘Levent’teki 5 milyon dolarlık (Ben de eski bir Levent’liyim. Levent’te 5 milyon dolarlık ev mı varmış?) havuzlu tripleks villamı (kızı) Yasemin’in üzerine yapacağım... Ben öldükten sonra vasiyet işleriyle uğraşmasın diye evi şimdiden onun üzerine yapmaya karar verdim.”

Gönül Hanım’a: İtiraf ettiğiniz ‘işlem’ acucuk suçtur. Bunun adına vergi kaçırmak derler! Yapacaksanız bile bence yüksek sesle söylemeyini!
J

Gözcü, 17 Mart

*

İYİ Kİ ‘EN İYİ 10 TURŞUCU’YA DENK GELMEMİŞ

Hürriyet’in birinci sayfasında Cuma ilavesinin duyurusu:

Ali Atıf Hoca Ronaldo ile (...)
Ayrıca Türkiye’nin en iyi 10 kebapçısı

Hürriyet, 18 Mart

*

TEKMELEYECEK BİRİNİ BULABİLİRİZ YANİ, PEK ZOR OLMASA GEREK

Cem Özer ‘Keşke kadın olsaydım’ demiş. (Herhalde dünya güzeli olurdu!)

Özer, eşi Nurgül Yeşilçay’ın doğumunu (hayır, doğmamış bir kadınla evli değil, ‘doğurmasını’ demek istiyor) sabırsızlıkla beklediğini söylemiş ve ‘Kadın olmadığıma çok üzülüyorum. Ben de içimde bir şeyin bana tekme atma duygusunu tatmayı çok isterdim...’ demiş.

Tekmelenmek için kadın olmaya gerek yok, Cem Özer’e bu zevki tattırmaya hazır çok insan vardır eminim! J

Gözcü-Asabi, 18 Mart

*

ÜFÜRÜKÇÜLÜK SUÇ, BUNU HABER DİYE YUTTURMAK DEĞİL

Fakir fukaranın, cahil insanların hacılara, hocalara, yatırlara bel bağlamasına, cincisine medyumuna inanmasına şaşmamak gerek.

Türkiye’nin en çok satan gazetesinde yarım sayfa tutan bir köşe var, adı ‘İnanılmaz gerçekler’ (anlatılanlar gerçekmiş yani), Berrin Türkoğlu ‘araştırdı’ ve yazdı diyor, nesini araştırıyorsa bu zırvaların.

Mesela bugünkü konu : Askerde öldü, geri döndü

Spot: Razı Harman askerde hayatını kaybetti. Göğe yükselirken yanındaki asker ‘Hamile eşimin ikizleri olacak’ dedi. Rıza Bey hayata geri dördüğünde (?!) bu olayı araştırdı. Ölen askerin eşi gerçekten ikiz doğurmuştu.

Bu yazıları yapanlar bu zırvalara inanıyorsa vah mesleğime, inanmadan ‘sattırıyor’ diye düşünüyorsa vah ki vah mesleğime...

Posta, 18 Mart

*

ÇOK ARAMIŞLAR MI BU SENARYOYU?

Minik magazin haberi diyor ki ‘Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan İlknur Bozkurt ‘Hak yolu’ isimli filmle setlere döndü. Bozkurt, pavyonda şarkıcılık yaparken imana gelip Hak yolunu seçen bir kadını canlandırıyor.’

Senaryoya para ödememişlerdir umarım!

HO Tercüman, 18 Mart

*

SALATALIĞIN HALK DİLİNDE ADI HIYARDIR

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Güldal Akşit, Ankara’da bir güzellik salonunun açılışını yapmış. Tanıtım mankeni Tuğba Özay’ı görünce ‘Komplekse kapılıyorum, boya bakın maşallah’ demiş, sonra pasta almayıp sadece bir iki dilim salatalık atıştırınca Tuğba Özay ‘İkimiz de güzelliğimizi salatalığa borçluyuz’ diye espri yapmış aklı sıra, Bakan Hanım epey bir kilolu ya. Güldal Akşit de nezaketle ama gereken cevabı vermiş:

- Sizin borçlu olduğunuz kesin!

Malum, salatalığın halk arasındaki adı HIYAR’dır...

Posta, 18 Mart

*

SAHTE RAKI ÖLDÜRÜR, SAHTE VİAGRA ... SÜRÜNDÜRÜR diyelim!

Haberi okurken insan gülüyor da adam için çok eğlenceli olmasa gerek.

Vietnam’da 47 yaşındaki bir adam sahte Viagra almış, malum umutlarla. Ama umduğundan çok fazlasını bulmuş: 28 saat boyunca ereksiyon halinde, acılar içinde gezmiş. Sonunda hastanelik olan garibimi, cinsel organından kan boşaltarak ‘normale’ döndürmüşler...

Posta, 18 Mart

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!