Herkes katılsın

Güncelleme Tarihi:

Herkes katılsın
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2005 00:36

Geleneksel hale gelen ‘Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri’, 32’nci yılını kutluyor. 2004’ün en başarılı sanatçılarının ödüllendirildiği yarışmaya katılan okurlarımızı birbirinden değerli armağanlar bekliyor.

Geleneksel ‘Altın Kelebek 2004 TV Yıldızları Yarışması’, bu yıl da sanat dünyasının zirvesindeki isimleri belirliyor. Her yıl sizlerin oylarıyla kendi alanlarında en başarılı olan isimlerin ödül aldığı gecede, sanat, sosyete ve iş dünyası buluşuyor. Altın Kelebek, ödül alanlar kadar oy verenler için de çok önemli. Bir yandan verdikleri oylarla sanat dünyasının zirvesindeki isimleri belirleyen Hürriyet Gazetesi okuyucuları, diğer yandan birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.

Geleneksel ‘Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri’’nde zirvedeki sanatçıları yine siz belirliyorsunuz. Gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve www.hurriyetim.com.tr/altinkelebek internet adresindeki formları, en geç 22 Mart’a kadar bize ulaştırın, hem zirvedeki sanatçıları belirleyin hem de birbirinden değerli armağanlarımızı kazanma fırsatını yakalayın.

Nasıl katılacaksınız?

Çekilişe katılabilmek için, gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve www.hurriyetim.com.tr/altinkelebek internet adresindeki formları, belirtilen her dalda seçim yaparak doldurmanız ve en geç 22 Mart 2005 tarihine kadar elimizde olacak şekilde postalamanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

Bu kampanya Yenibir İnsan Kaynakları Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 07/03/2005 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02/360-1384 sayılı izniyle yapılmaktadır. Kampanyaya 18 yaşını dolurmayanlar katılamaz. İkramiye kazansalar dahi kendilerine teslim edilemez. ÖTV ve KDV hariç tüm vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihiye aittir. Armağan kazananları belirleyecek noter çekilişi 25 Mart 2005 tarihinde 14.00’de Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli İstanbul adresinde yapılacak ve kazananlar 30 Mart 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde açıklanacaktır.

ADRESİMİZ: Oylarınızı, ‘Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması’ Hürriyet Medya Towers/ Güneşli 34212 İstanbul adresine postalayabileceğiniz gibi, www.hurriyetim.com.tr/altinkelebek internet adresine de yollayabilirsiniz.

1 kişiye Casper Alfa Force Bilgisayar

5 kişiye Vestel DVD Player

5 kişiye Regal 37 Ekran Standart TV

3 kişiye Arzum Arrivato Islak& Kuru Temizlik Robotu

5 kişiye Moulinex Buharlı Ütü

3 kişiye Beko Midi Fırın

5 kişiye Philips Saç Kurutma Makinesi

3 kişiye Sony Mikro Müzik Seti
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!