Maalesef gerçek kürk

Geçtiğimiz gece Tepebaşı’ndaki Wanna’da rastladığım Esin Maraşlıoğlu, dert yandı.

Tek başına eğlenen Maraşlıoğlu, geçtiğimiz hafta kutladığı doğum günü partisi için çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirtti. Üzerindeki kürküyle dikkat çeken Maraşlıoğlu, ‘Maalesef Ronar Tilki kürkü’ diyerek, tepkilere hazırlıklı olduğunu söyledi.

Kadın eli değdi

The Ritz Carlton Oteli’nin altındaki en şık restoranlardan biri şüphesiz Margaux. Burak-Müge Türeci çiftinin sahibi olduğu Margaux yeni yüzüyle müşterilerini ağırlıyor. Saat 23.00’e kadar yemek müşterisinin ağırlandığı mekanda gece yarısından sonra ‘club’ havası hakim. Müge Türeci’nin bu fikri eşine de cazip gelmiş ve uygulamaya koymuşlar. İstanbul’un seçkin isimlerini burada görmek mümkün.

Mutluluğu buldu

Tanju Moltay, dostluğu 26 yıl öncesine dayanan başarılı avukat Mustafa Avlagı ile geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Yeni evli çift başbaşa yemek yemeyi çok sevdiklerini belirtiyor. Haftanın üç gecesi mutlaka eğlenmek ve yemek için İstanbul gecelerine çıkan çiftin favori adresi ise Levent’teki People.

Gündüz Grissini akşam eğlence

Begüm Şen, geçtiğimiz gün eltisi Aslı Şen ve Ayşegül Toplusoy’la birlikte Nişantaşı’nda buluştu. Öğlen yemeği için Abdi İpekçi Caddesi’ndeki İtalyan restoranı Grissini’yi tercih eden grup, akşam saatlerine kadar buranın keyfini çıkardı. Sonrasında Begüm Şen, kuaförün yolunu tuttu. Saçlarını kestirdi. Yeni şekliyle ilk kez akşam eşi Adnan Şen’in karşısına çıktı. Adnan-Begüm Şen çifti tanışmalarının yıldönümünü Wanna’da kutladı.

Hillside’da eğlence ve disiplin bir arada

Fitness dünyasında en popüler grup egzersizlerinden biri olan ‘Boot Camp’ Hillside City Club Etiler’de... ‘Boot Camp’ yoğun temposu ve disiplini sayesinde alternatiflerden çok daha fazla kalori harcama olanağı sağlıyor. Askeri bir disiplin içindeki dersler, üç bölümden oluşuyor.

Yaşlandı artık

Teşvikiye’deki Hadi Çaman Tiyatrosu’nda geçtiğimiz gece gösterime giren ‘İyi Aile Çocuğu’ adlı oyunun galası kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Asuman Krause bir pavyon şarkıcısını canlandırırken, Kayra Şenocak ise, bir travestiyi oynuyor. Gala gecesine katılan Metin-Nevra Serezli çifti Hadi Çaman’ın 11 yaşındaki köpeğini dakikalarca sevdiler. Çaman artık köpeğinin çok yaşlandığını ondan ayrılmanın çok zor olacağını söylüyordu Serezli çiftine...

Lig başlıyor

B
urger King tarafından düzenlenen ‘Burger King University League’, bugün Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusü Spor Salonu’nda, Yeditepe Üniversitesi-Maltepe Üniversitesi maçıyla start alacak. Burger King tarafından düzenlenen, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun yetki ve onayı ile gerçekleştirilen, ‘Burger King University League’e, toplam 20 üniversitenin erkek basketbol takımları katılacak.

Arkadaş desteği

‘İyi Aile Çocuğu’ adlı oyunda oynayan Asuman Krause’ye destek manken arkadaşlarından geldi. Nefise Karatay, Tülin Şahin, Tuğba Özay davetliler arasındaydı. Galaya katılan Nefise Karatay, ‘Benim de yakında bir dizi projem var. Dizide sporcu bir kızı canlandıracağım, spor hocası olacağım’ dedi. Tülin Şahin ise, her manken arkadaşının bir lakabı olduğunu ve Asuman Kause’ye ‘Şaban’, kendisiyle Nefise Karatay’a ‘Somalili’, Aysun Kayacı’ya da ‘Blondy’ dediklerini belirtti.

Mayısta evleniyor

Işın Karaca, ‘İçinde Aşk Var’ isimli albümünün ilk konserini, geçtiğimiz cuma akşamı Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde verdi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Karaca, sahneye aşkı temsil ettiği için kırmızı kostümle çıktı. Konserinde objektife dudağını buruşturup poz veren Işın Karaca, ‘Böyle poz vermeyi Aysel Gürel’den öğrendim. Kendisi bana çok şey öğretti’ dedi. Müzisyen sevgilisi Erdem Kınay’la mayıs ayında evleneceklerini söyleyen Karaca, Mekanı daha seçmediklerini de belirtti.

Leopar kadınlar

Geçtiğimiz gece Beyoğlu Private Room’da eğlenenler arasında Mimar Murat Atabarut eşi Arzu Hanım ve Kezban Arca Batıbeki de vardı. Arzu Hanım ve Kezban Arca Batıbeki’nin değerli leopar kürk montları hemcinslerini kıskandırdı.

Oturmasını bileceksin

Geçtiğimiz gece Ortaköy Rock House’ta tsunamizedeler için düzenlenen gecede Özgür Aras DJ’lik yaptı. Özgür Aras’tan sonra podyuma çıkan İlknur Soydaş ise ilginç şovuyla ilgi çekti. Hem kıyafet tanıttı hem de dans şov yaptı. Sandalyede otururken mini elbisesiyle frikik vermesini bekleyenleri ise hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz yıllarda evlenen Soydaş adını Serdar Ortaç’ın Kara Biberim adlı klibinde aldığı rolle duyurmuştu. Soydaş uzun zamandır podyumlara çıkmıyordu.

Anasının kızı

Melissa Mızraklı annesi Esin Maraşlıoğlu’nun tıpatıp kopyası. Giyim tarzı, tutumları, davranışları annesinden kapmış. Eğlenmeyi, ağırbaşlılığı, kaliteyi ve sevgili seçimindeki kendine özgü kriterleriyle annesini aratmayan Melissa Mızraklı eğlenmek için bile Esin Maraşlıoğlu’nun tercih ettiği yerleri seçiyor.

Gecelerin kadını

Peşpeşe çevirdiği dizi filmlerle adını duyuran Uslu, geçtiğimiz gece Beyoğlu’nda eğlenmeye çıktı. Marjinal club’ları tercih eden Uslu, bu kez Wanna’da eğlendi. Erkek arkadaş yerine kendisine kız arkadaşı eşlik ediyordu. Elinde içki bardağı ve yanan sigarasıyla bardan çıkan kız arkadaşı ve Uslu gecenin karanlığında yürüyerek kayboldular.

Bir yıllık anlaşma

Biotherm, son dönemin popüler genç yıldızlarından ‘Haziran Gecesi’nin Havin’i Naz Elmas’la bir yıllığına anlaşma yaptı. Naz Elmas, yoğun geçen dizi çekimlerinde yapılan makyaj yüzünden cilt bakımına çok önem verdiğini, cildinin şu anki duru yapısını koruyabilmek için bu anlaşmanın önemli olduğunu söylüyor.

İşkadını hem de şair

Pek çok ünlü ismin peşpeşe çıkardığı şiir albümlerine, yepyeni bir isim eklendi; Nezahat Saygın... İlkokul çağlarından itibaren yazdığı 300’ün üzerindeki şiirin en özellerini bir albümde toplamaya karar veren Nezahat Saygın’ın, ‘Kayboldun Neredesin’ isimli kaseti geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı... Şairliğinin yanı sıra 30 yıldır mobilya sektöründe yöneticilik yapan Nezahat Saygın, bu başarısını şiir kasetiyle de sürdürmeye kararlı.

Caz’a devam

Kış sezonu boyunca hafta içi her akşam Niş’te canlı caz performanslarıyla Nişantaşı’na yeni bir hava getiren Aşkın Arsunan ve Grubu, bundan böyle cumartesi geceleriyle birlikte haftanın altı günü müzikseverlerle buluşacak. Aşkın Arsunan ve Grubu, Blue Print Project, Niş’in sıcak ve keyifli atmosferinde, caz meraklılarını bekliyor.
Yazarın Tüm Yazıları