Dördüncü yıllarını Ritz’de kutladılar

Müge-Ercan Canmutlu çifti, geçtiğimiz gece The Ritz Carlton Otel’de tanışmalarının dördüncü yılı şerefine dostlarına bir davet verdi.

Dört yıl önce sevgililer gününde tanışan, iki yıl önce de nikah masasına oturan çifti bu özel günlerinde Metin-Nevra Serezli, Ahmet-Sinem Bayer, Aslı-Altuğ Başar, Erkan-Gülbin Simitçioğlu çiftleri de yalnız bırakmadı. Üç gündür The Ritz Otel’de kalan ve ikinci balaylarını yapan Canmutlular, şıklıklarıyla da kendilerinden söz ettirdi. Annesi Ayla Dümer’in hazırladığı elbiseyle Hollywood starlarını anımsatan Müge Canmutlu’ya, eşi Ercan Bey şık bir takım elbiseyle eşlik ediyordu. Resepsiyon kısmındaki barda verilen kokteylle başlayan davet, Boğaz manzaralı Cam Restoran’da devam etti. Mütevazı kişilikleriyle bilinen bu iki insana ben de ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Kar hızını kesmedi

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı, İstanbul gece hayatına da ağır bir darbe indirdi. Kimi mekanlar kapılarını hiç açmadı, kimileri erkenden kapandı. Ama hava koşullarına direnen adresler ve insanlar da vardı. Tıpkı Müge Arnas gibi... Naim-Güler Arnas çiftinin kızı Müge, arkadaşı Tuğba Peksayar’la Nişantaşı’nda çıktı karşımıza o karlı günlerde. Bar çıkışı bembeyaz caddede bir süre yürüyüp soğuğa rağmen bu manzaranın tadını çıkaran Arnas, daha sonra arkadaşının otomobiline binerek uzaklaştı oradan...

Sevginin nedenleri

Mehmet Coşkundeniz’in 14 sayfalık ‘Seni Seviyorum Çünkü’ eseri piyasada... Karşınızdakini sevmenin sebeplerini hoş bir dille aktaran Coşkundeniz’in yazdıkları arasında, benim en çok hoşuma giden ‘Seni seviyorum çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan’ oldu. Sevginizi ifade etmek istiyorsanız, bu farklı bir anlatım yolu olabilir...

Dedemanlar’ın gecesi

Dedeman ailesi, şirketlerinin kurucusu M. Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen Araştırma ve Geliştirme Projesi yarışmasının ödül töreninde buluştu. Nazire ve Murat Dedeman, Nazire Hanım’ın kızları Özlem Önal ve Özben Yüksel ile Özben’in ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Damla Soyuer de geceye katılanlar arasındaydı... Bu arada her zaman son moda ve dekolte giysilerle görmeye alışık olduğumuz Özlem Hanım, o gece ciddi bir değişiklik yaparak, lise öğrencilerinin formalarını andıran gri etek, lacivert kazakla törende boy gösterdi.

Yağmurdan ıslanmasın

Mine Narin, geçtiğimiz akşam yakın dostu Esin Maraşlıoğlu’nun Private Room’daki doğum günü kutlamasına katıldı. Arkadaşına hediye olarak bir tablo alan Narin, kulübe gelirken yağan yağmurdan zarar görmesin diye de onu kat kat kağıtlara sardırmıştı. Gazetecilerin epey ilgisini çeken bu tablonun kime ait olduğu sorularına ise ısrarla yanıt vermedi Mine Hanım...

Baldızını koruyor

Geçtiğimiz gece BKM çıkışı tinerci çocukların tacizine uğrayan Seray Sever’in görüntüleri ana haber bültenlerinde yayınlanınca, ortalık karıştı. Bu gelişmelerden bir gün sonra BKM kapısında Yasemin-Jefi Kamhi, Ayşegül Uzunova ve Ayşegül Germir vardı. Jefi Kamhi, baldızı Ayşegül Germir’in çok korktuğunu görünce onu yanına aldı, koluna girmesini söyledi ve ikili oyunu izleyecekleri BKM’ye kadar öyle yürüdü.

İnönü tablo aldı

Nihal Güres’in ‘Sultanların Düş Bahçesi’ adını verdiği resim sergisi The Marmara Oteli’nde açıldı. Aynı saatlerde aynı adreste gerçekleşen Tüses-Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı toplantısına katılan Erdal İnönü, toplantı sonrasında sergiyi gezdi. Eserleri çok beğendiğini söyleyen İnönü, satın aldığı bir tabloyu da koleksiyonuna kattı.

İsveç Elle’de ilk Türk manken

T
ülin Şahin’i geçtiğimiz yıl Kopenhag Fashion Week kapsamında düzenlenen defilede görüp beğenen İsveç Elle ekibi, onu sayfalarına taşıdı ve böylece dergi ilk defa bir Türk modelle çekim yapmış oldu. Geçtiğimiz nisan ayında Norveç’in en yüksek dağı olan Beitostölen’de (4000 m) çekilen fotoğraflara, şubat sayısında sekiz sayfa ayrıldı. Lancome’un özel makyaj ekibinin katıldığı, Ragnar Hartvig’in objektif arkasında bulunduğu çekimlerde Şahin, güzelliği kadar mütevazılığı ile de beğeni topladı.

Mermerci’nin mutlu günü

Yavuz Mermerci, Planet Spor Salonu’nda tanıştığı Seda Şentürk’le geçtiğimiz gece Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir törenle evlendi. Annesi Ender Mermerci’nin, Yavuz Mermerci’nin babasıyla dargın olmasına, ailelerin görüşmemelerine rağmen Tansa Mermerci kuzeninin düğününe katılmamazlık etmedi. Yıldırım Mayruk imzalı kıyafetiyle göz kamaştıran Tansa gibi şıklığıyla dikkat çeken bir diğer isimse gelinin şahitliğini yapan Güler Sabancı’ydı... Bu arada Yavuz Mermeci’nin düğün gecesinde fotoğraf çektirmek istememesi yadırgandı.

Nişantaşı ‘Aşık’ları

Hülya-Metin Aşık çiftine haftanın üç günü Nişantaşı’nda rastlamak mümkün... Kimi zaman alışveriş, kimi zaman dostlarla buluşup sohbet etmek, kimi zaman da güzel bir akşam yemeği için bu semtte görülüyor Aşıklar... Geçtiğimiz gece de Nişantaşı Beymen’de akşam yemeklerini yiyen çift, burada buluşup sohbete devam ettikleri arkadaş grubuyla daha sonra Etiler Şamdan’a geçti.

Kahkahalar kesilmedi

Celal-Şebnem Çapa çifti, geçtiğimiz gece Esin Maraşlıoğlu’nun 39’uncu doğum gününü kutladığı Beyoğlu’ndaki Private Room’daydı. Doğum günü partisinin en neşeli çifti olan Çapalar, gece boyunca esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Hem arkadaşlarını eğlendiren hem de kendileri eğlenen ikili, dışarıda araç beklerken dondurucu soğuğa rağmen neşelerinden bir şey kaybetmedi, kahkahaları kesilmek bilmedi.
Yazarın Tüm Yazıları