Redroom’da büyük kavga

Eğlence dünyasında olay eksik olmuyor. Duyduğuma göre geçtiğimiz günlerde de Redroom’da ortalık fena karışmış.

Olayda birbirlerine girenler Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile Murat Cevahir... Gelelim olayın detaylarına... İddialara göre Tuğçe Kazaz’dan ayrılan Mithat Can, mekana yeni kız arkadaşıyla gelmiş. Saatler ilerlerken, bu güzel orada bulunan Murat Cevahir’in de dikkatini çekmiş. Ancak onun kız arkadaşına çok dikkatli baktığını fark eden Mithat Can, yanında duran içki şişesini bir boşluk bulup Cevahir’in başına fırlatınca kavga başlamış. Çıkan arbedede Sergen Yalçın’a da yumruk gelmiş... Araya giren görevliler, sinirlenip ortalığı dağıtan ve mekanın boşalmasına neden olan Murat Cevahir ve Sergen Yalçın’ı zor sakinleştirmiş. Öte yandan Cevahir’in, kendileri hakkında çıkan ‘dayak yediler’ şeklindeki haberlere çok kızdığı konuşuluyor.

Eski aşk iflah olmadı

Özlem Yıldız’la uzun süreli bir ilişki yaşayan Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal, o beraberliği noktaladıktan sonra eski sevgilisi Duygu Ulaş’a dönmüştü. Ancak ikinci denemenin de başarılı olmadığı ortaya çıktı. Barışın ardından birkaç kez Pekuysal’la görülen Ulaş, önceki akşam Şamdan çıkışında objektiflere meçhul bir beyle yakalandı. Arkadaşının kim olduğunu söylemeye yanaşmayan manken, hızlı adımlarla gözden kayboldu.

Gladyatöre bebek yıkattılar

Beş Oscar ödüllü ‘Gladyatör’ filminin Alman oyuncusu Ralf Moeller, geçtiğimiz günlerde LR-International adlı kozmetik firmasının yeni parfümü ve aloe vera bebek ürünlerinin tanıtımı için İstanbul’a geldi. Fenerbahçe Tesisleri içinde bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksel Ak, Ebru Destan ve Başak Şahin ile birlikte tanıtım yapan Moeller, bir ara davetliler arasında bulunan bir konuğun bebeğini de tanıtımını yaptığı ürünlerle yıkadı.

Kim demiş ayrılacak diye

Kısa zaman öncesine kadar haklarında birbiri ardına ayrılık dedikoduları çıkan Meltem Cumbul-Çağlayan Tuğal çifti, söylentileri yalanlamak istercesine her yerde birlikte görünür oldu. Son olarak Cumbul’un başrolü üstlendiği ‘Gönül Yarası’ filminin galasına birlikte katılan çift, önceki akşam da Beyoğlu’ndaydı... Önce yemek yiyen, ardından popüler kulüpleri dolaşan Cumbul ile Tuğal, sıcak görüntüleriyle ayrılık fısıltılarına son noktayı koydu.

Biri baktı diğeri kaçtı

Uzun zamandır birlikte olan Ebru Akel ile Can Ateş, haftasonu gecesini Wanna’da eğlenerek değerlendirdi. Ancak çıkışta ikili arasında anlaşmazlık yaşandı. Ekranın sevilen yüzlerinden Akel objektifler karşısında çok rahatken, Ateş ise gazetecilerden kaçmayı tercih etti. Bu ikilem sonunda Akel sevgilisine uymaya karar verdi ve çift koşar adımlarla araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Evlilik bilmecesi çözülecek

Yıllardır birlikte olan ancak evliliğe bir türlü yaklaşmayan Emre Aşık ile Aysun Kayacı için geri sayım başladı. Nikah tarihi konusunda şimdiye kadar bir türlü net yanıt vermeyen ikili, ilk kez Ebru Güzel’in doğum gününde tarihi açıkladı. Kayacı, ‘Mayıs veya haziran ayında evlenmeyi düşünüyoruz. Yüzde 99 evleneceğiz ve kır düğünü olmasını istiyoruz. Sanırım sponsorlu bir düğün olacak’ dedi.

Arkadaşlarını izlediler

Tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Nevra-Metin Serezli çifti, önceki gün yine tiyatro dünyasının usta isimlerinden Genco Erkal’ı izlemeye gitti. Erkal’ın tiyatrosundan çıkışta Kelebek objektiflerine takılan çift, oyunu çok beğendiklerini söyledi.

Senin dışarıda işin ne

Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam eşi Kaya Çilingiroğlu, kardeşi Helin Avşar ve aile dostları Osman-Serra Merzeci çiftiyle Kıyı adlı balıkçıdaydı... Çıkışta, Avşar’ın yanına gül satan küçük bir erkek çocuğu yanaştı. O gül isteyip istemediğini sorarken, ünlü sanatçı ise ‘Senin bu saatte, bu soğukta dışarıda ne işin var. Haydi evine’ diyerek çocuğun başını okşayıp çiçek almadan evinin yolunu tuttu.

Tiyatroda Türk-İsrail dayanışması

İsrail Başkonsolosu Amira Arnon, önceki akşam Etiler Maya residansındaki dairesinde bir resepsiyona ev sahipliği yaptı. Cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının katıldığı davetin konukları arasında Türkiye Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ile İsrail Camero Tiyatrosu Genel Müdürü Noam Semel de vardı. İki ülkenin tiyatro alanında işbirliğine girmesi amacıyla düzenlenen davette bir açıklama yapan Bilgin, şunları söyledi: ‘Türk tiyatrosu bugüne kadar böyle bir işbirliği yapmadı. İlk kez İsrail Camero Tiyatrosu’yla işbirliğine girmek için bu akşam burada toplandık. Zamanla belki de her iki ülke oyuncuları aynı sahneyi paylaşır.’

Barbie günleri sürüyor

Türkiye’de kırtasiyeden ev tekstiline, mobilyadan spor ürünlerine kadar geniş bir yelpazede tüketiciye ulaşan Barbie markası, özel bir organizasyona imza atttı. Metro City’nin Gamma ile birlikte hazırladığı ‘Barbie Metro City’de’ etkinliği çerçevesinde 25 firma sergileyecekleri ürünler, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle Levent Metro City’de kız çocuklarına unutamayacakları günler yaşatmayı vaat ediyor. 20 Ocak’ta başlayan etkinlik 6 Şubat’a kadar sürecek.

Artık aileden biri

Ebru Güzel, 28’inci yaşını yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Duran Ofset’in veliahtı Alican Duran’ın sahibi olduğu Yelken Restaurant’ta verdiği partiyle kutladı. Güzel’in Duran’la ilişkisinin ciddiyeti de o gün ortaya çıktı. Partiye Duran’ın annesi Zeynep Aksoy ve anneannesi Zübeyde Aksoy da katılmıştı. Görünüşe göre ünlü manken artık aileden biri sayılıyor.
Yazarın Tüm Yazıları