Dünya turnesine çıkıyor

‘İsyankar’ adlı single’ını yurt dışında piyasaya çıkaran Mustafa Sandal, dünya turnesine hazır....

Sandal’ın 5 Şubat’ta Almanya’nın Münih kentinde başlayacağı turnesi, hazirana dek sürecek. Sanatçı bu süreçte Almanya, İngiltere, Pakistan, Rusya, Hollanda, Arnavutluk ve Brezilya’da konser verecek.

Soğuktan dondu

Dilek Pınar, ‘Nazar Değmesin’ adlı son albümünün üçüncü klibini ‘İnanamam’ adlı şarkıya çekti. Sultanahmet’teki Aya İrini Kilisesi’nde kamera karşısına geçen şarkıcıya bir manken, bir gitarist ve iki kemancı eşlik etti. Hakan Yonat’ın yönettiği klip çalışması sırasında havanın çok soğuk olması nedeniyle zor anlar yaşayan Dilek Pınar, ‘Herkes klip çekerken ter döker, ben tam aksine titredim’ dedi.

Berna Hanım bilet aldı

‘Anadolu Aryaları’ adlı albümünün tanıtımı için önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde konser veren Ferhat Göçer, salonu tıklım tıklım doldurdu. Biletli izleyici olarak geldiği konserde arka sıralarda otururken kültür merkezi yöneticileri tarafından fark edilen Berna Yılmaz, hemen ön sıralara alındı. Göçer’i izleyenler arasında bulunan Demet Akbağ ise çıkışta, Sinema Yazarları Derneği tarafından kendisine verilen ‘en iyi kadın oyuncu ödülü’nün mutluluğunu Fatih ve Fulya Terim’le paylaştı.

Çin’de buluşacaklar

‘Anadolu Ateşi’nin sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan, önceki akşam grubun gösterisi nedeniyle Çin’e uçtu. Birkaç gün öncesine kadar bu seyahate eşi Gülben Ergen’le gitmeyi planlarken yola yalnız çıkan Erdoğan, ‘Eşimin program çekimleri vardı. Onun yoğun işlerinden dolayı yalnız gidiyorum. Ama sadece bir günlük ayrılık olacak. Yarın da 11.30 uçağıyla o geliyor. Kendisini Çin’de karşılayacağım. Bu arada biz daha önce Büyük Halk Parlamentosu’nun davetiyle Çin’de iki turne yapmıştık. Bu kez dört turne olacak’ dedi.

Klip çekti

Ahmet Özhan’ın ‘Hüzünlü Gurbet’ adındaki albümü, müzikseverlerle buluştu. Özhan’n yorumladığı ilahilerin sözlerinin tümü Fethullah Gülen’e ait. Özhan, bestesi Ertuğrul Ergişi’ye ait ‘Hüzünlü Gurbet’ şarkısına geçtiğimiz günlerde de Şile Kurna Köyü’nde klip çekti.

Tempo hızlandı

Son albümü ‘Aslında’ ile müzik listelerinde zirveye oturan Gökhan Özen, ilkbahar aylarında Avrupa’da piyasaya çıkacak ‘One More Time’ adlı single’ı öncesi ‘Bitanesisin’ şarkısına klip çekti. Çekimler, Dijital Sanatlar ekibinden Murad Küçük’ün yönetiminde, önceki gün Maslak Ata Stüdyoları’nda gerçekleşti. Bayramı single çalışması nedeniyle Londra’daki stüdyoda geçirecek olan Özen, dönüşte klibinin montajını tamamlayacak, ardından da Avrupa turnesi ile yollara düşecek.

Şimdi kahkaha zamanı

Kahkaha piyeslerinin usta yönetmeni Haldun Dormen’in Tiyatro İstanbul için tekrar reji koltuğuna oturduğu, oynandığı dönemde büyük ses getiren ‘İkinin Biri’ adlı oyunun galası geçtiğimiz gün Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki Tiyatrokare’de yapıldı. Sanatseverlerden tam not alan oyun ve oyuncuları ilk akşamlarında izlemeye gelenler arasında Seray Sever, Helin Avşar, Süheyl Uygur ve Burçin Orhon gibi isimler de yer aldı.

Kutlama mekanı revire döndü

‘Elifnağme’ programının 9’uncu yıl kutlaması, geçtiğimiz akşam Ataköy Papalina Restaurant’ta gerçekleştirildi. Gecede gözler İbrahim Tatlıses’in parmağındaki sargıya takıldı. Parmağını kestiğini söyleyen ünlü türkücü, neden ve nasıl kestiğiyle ilgili açıklama yapmadı. Öte yandan programın sunucusu Elif Güvendik de bir gözü şiş olarak konukları karşıladı. Bunun nedenini soranlara gözünün mikrop kaptığını söyledi.

Yeniler tanıtıldı

Neşe Erberk Model Ajansı’nın yeni mankenlerinin tanışma gecesi, önceki gün Margaux’da gerçekleştirildi. Podyumların ve tanıtımların vazgeçilmez isimlerinden Tülin Şahin de geceye katılanlar arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları