Basketbol Federasyonu'nda seçim

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Federasyonunda seçim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2005 01:45

Özerk olduktan sonra ilk seçimini Ankara’da yapacak olan federasyonda başkanlık için Turgay Demirel ve Lutfi Arıboğan çekişecek. 177 delegenin katılacağı kurulda çoğunluk sağlanamadığı taktirde seçim yarın yapılacak.

BASKETBOLDA beklenen gün geldi, çattı. Büyük çekişmeye sahne olacak seçim öncesi başkan adayları Turgay Demirel ve Lutfi Arıboğan için kararı bugün 177 delege verecek. Özerk olduktan sonra ilk seçimini yapacak olan Basketbol Federasyonu’nun seçimi Ankara Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da başlayacak kurulda çoğunluk sağlanamadığı taktirde seçim yarın yapılacak.

Adaylar Demirel ve Arıboğan, yaptıkları görüşmelerde basketbolumuzu daha ileriye götüreceklerini belirtti. Başkan Turgay Demirel, ‘Özerklik nedeniyle bugüne kadar gerçekleştiremediğimiz bir takım olaylar vardı. Şimdi bunları hayata geçirmek istiyoruz. Fevkalade birikimli, deneyimli, uzman kişilerle çalışacağımız ve daha geniş imkanlarla çalışabileceğimiz bir döneme giriyoruz. 12 yıllık dönemde elde ettiğimiz tüm birikimleri özerkliğin getirdiği imkanlarla kullanmak ve Türk basketbolunu kısa sürede çok önemli yerlere getireceğimiz inancıyla yeniden aday olduk’ diyerek delegelerden oy istedi.

Lutfi Arobğan ise, somut projelerle geldiğini, lig birliğini kuracağını, camia için beyaz bir sayfa açacağını, kulüplerin kalkınması için gerekli sponsorlükleri bulduğunu belirtirken, ‘Tek adamlık yönetimi son bulacak’ dedi.

TURGAY DEMİREL’İN LİSTESİ

İSİM MESLEK

Aytek Gürkan (Eski milli basketbolcu)

Ömer Bozer (Koç Hol.Tük.Grb.Bşk.)

İmran Işıldar
(İşletmeci),

Levent Dervişoğlu (İşadamı)

Kerim Özgen (İşadamı),

Nedim Esgin (Eski milli basketbolcu) Mehmet Atilla Kuraman (İşadamı)

Nadi Günal (Hukuk Kurulu)

Turgay Atasü (Sağlık Kurulu)

M.Murat Beyaz (Sağlık Kurulu)

LUTFİ ARIBOĞAN’IN LİSTESİ

İSİM MESLEK

Barış Küce (İşadamı)

Ömer Araz (İşletmeci)

Şengün Kaplanoğlu (Eski basketbolcu)

Hasan Murat Tanyeri (Doktor) R.Kaan Ark (İşadamı)

Deniz Barçın (İşadamı)

Tülin Artırır (Öğretmen)

Murat Afşar (Ekonomist)

Bahri Can Üstüngel (İşadamı)

Halil Doğan Bolak
(Elektronik Müh.)

Meltem Edrem (Yönetici)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!