Dentistanbul için iflas erteleme istendi

Güncelleme Tarihi:

Dentistanbul için iflas erteleme istendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 10:28

Türkiye’nin ilk özel diş hastaneleri zincirinden olan Dentistanbul Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için mahkemeye iflas erteleme istendi. Davanın ilk duruşması önümüzdeki şubat ayında.

Haberin Devamı

Dentistanbul’un temeli 2001’de atıldı. Ünlü diş doktoru Mehmet Ali Özer’in attığı Dentistanbul 2010’da el değiştirdi. Onur Takmak’ın başında bulunduğu Rhea Girişim, 3 yıla yakın şirketi bünyesinde tuttu.

Dentistanbul geçtiğimiz yıl Murat Özel’e satıldı. Ancak mali zorluk içinde bulunan şirket sıkıntıyı aşamayınca iflas erteleme istedi.

İstanbul 11. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan başvuruda şirketin iflas erteleme kapsamına alınması istendi. Davanın ilk duruşması 10 Şubat 2015’te yapılacak.

YURTDIŞINA DA AÇILACAKTI

Murat Özel bu yılın başında medyaya yansıyan açıklamalarında Bursa’daki Dentatürk Diş Hastanesi’ne de satın aldığını açıklamıştı. Murat Özel, hem İstanbul hem de Türkiye genelinde büyüme planları yaptığını ifade ederek, önümüzdeki yıl Riyad’ta da diş hastanesi açmayı amaçladıklarını kaydetmişti. Dentistanbul’un İstanbul’da 5 hastanesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Dentistanbul için iflas erteleme istendi

dgokce@hurriyet.com.tr


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!